Kategorije
12V VOLVO XC90 Babycar - baterijski avto z daljincem modre barve

12V VOLVO XC90 Babycar - baterijski avto z daljincem modre barve

ProizvajalecBabyCAR
Šifra: BI551BL
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 334,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: 12V, avto na daljinsko upravljanje, avto na akumulator

Opozorilo pri uporabi igrač

12V avto z daljincem Babycar VOLVO XC90 MODRE BARVE

Ko sta edino slog in odličnost sprejemljiva

Licenčni avto Volvo XC90 proizvajalca poganjata kar dva motorja z močjo 35 W, ki sta napajana z napetostjo 12V. Za dolgotrajne užitke pa poskrbi velik akumulator kapaciteta 7Ah. Akumulator se polni cca 8 ur, vožnja pa traja nekje do cca 90 minut.  

Pri avtomobilu se odpira oboje vrat preko katerih dva potnika vstopita v luksuzno opremljeno notranjost, ki je enaka notranjosti Volva. Vožnja je udobna zaradi vzmetenja ter usnjenih sedežev.. Za udobje poskrbi FM radio z spominom za 14 postaj, MP3 predvajalnik z vhod Micro SD, preko katerega nikoli ne bo zmanjkalo glasbe.

Pri avtu se odpirajo tudi prednji pokrov motorja ter zadnja vrata. Za varnost poskrbijo dnevne luči, hupa in varnostni pasovi. Avto pa lahko vozite tudi preko priloženega daljinskega upravljalnika s katerim lahko avto vozite naprej, nazaj, levo in desno. Avtomobil se »vžge« s ključi (priložena 2 kosa), zaradi česar je otrok lahko pravcati lastnik svojega avta.

Odlična lastnost BabyCar vozil je tudi vzmetenje . Primer vzmetenja lahko vidite spodaj:

Vzmetenje avtomobilov Babycar

Vozilo za otroka
Vrsta vozila Avtomobil
Pogon Električni
Daljinsko upravljanje Da
Napetost napajanja 12 V
Namenjen prevozu 2 otrok
Starost 3+ let
Smer vožnje Naprej in nazaj
Pedal za plin Da
Sedež iz Eko usnja
Kolesa Trda
Varnostni pasovi Da, 2x
Avtonomija do 90 min
Baterija, polnilec Priložena
Zvoki Hupa
Svetlobna oprema Delujoče luči
Audio oprema FM avtoradio
Dimenzije v cm (š*d*v) 129 x 76 x 64 cm
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Barva Modra

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha