Menu
Košarica

Obveščamo vas, da lahko zaradi trenutnih ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa v Italiji in pri nas žal prihaja do motenj pri dobavi določenih blagovnih znamk. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte!

14 cm dodatna razširitev za ograjo Pali

14 cm dodatna razširitev za ograjo Pali
Diners popust
na blagajni
14 cm dodatna razširitev za ograjo Pali
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • Šifra: 8053677533588
Prodanih: 10
Ogledov: 778
19,90 €
Brez DDV: 16,31 €
Cena v nagradnih točkah: 348

14 cm dodatna razširitev za ograjo Pali

Z dodatno razširitvijo lahko razširite ograjo pali za 14 cm ali 28 cm, saj lahko razširitev namestite na vsako stran ograje.

Primerna za Pali ograjo WOW in Pali ograjo SLAM

Ograje in varovala
NamenRazširitev za ograjo
TipKovinska
Višina76 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.