Kategorije

CH PRODUCTS

CH PRODUCTS YOKE USB krmilo za simulator letenja Nije na lageru
CH PRODUCTS​

CH PRODUCTS YOKE USB krmilo za simulator letenja

CH PRODUCTS YOKE USB je 5-osno letalsko krmilo z 20 gumbi, zasnovano za simulacijo letenja in usposabljanje pilotov. Ergonomski ročaj krmila z gladkim, realističnim gibanjem ter regulacijo plina, propelerja in mešanice goriva zagotovi, da je vse na d..

209,99 €

CH PRODUCTS THROTTLE QUADRANT krmilo za plin Nije na lageru
CH PRODUCTS​

CH PRODUCTS THROTTLE QUADRANT krmilo za plin

CH PRODUCTS Throttle Quadrant krmilnik ponuja 6 osi in 12 gumbov z nastavljivimi funkcijami, tako za večmotorna kot dvomotorna letala. Enota vključuje odstranljive gumbe za personalizirano konfiguracijo (2 modra, 2 rdeča in 4 črne gumbe) in 6 fizični..

209,99 €

CH PRODUCTS PRO THROTTLE krmilo za plin Nije na lageru
CH PRODUCTS​

CH PRODUCTS PRO THROTTLE krmilo za plin

CH PRODUCTS PRO THROTTLE je ergonomski drsnik za levo roko s 3 osmi, 4 gumbi, tremi 4-smernimi stikali in enim 8-smernim stikalom za skupno 112 programabilnih funkcij (s programsko opremo Control Manager) in dve osi, namenjeni mini igralni palici za ..

209,99 €

CH PRODUCTS PRO PEDALS USB pedala Nije na lageru
CH PRODUCTS​

CH PRODUCTS PRO PEDALS USB pedala

CH PRODUCTS PRO PEDALS USB Pedala ponujajo realističen nadzor krmila tako za simulatorje letenja kot za vozne igre. Vključujejo diferencialne zavore na nogah za simulacije letenja in pedala za simulacije vožnje. Značilnosti: 3 osi krmiljenja, osi..

209,99 €

CH PRODUCTS FLIGHT STICK USB krmilna palica Nije na lageru
CH PRODUCTS​

CH PRODUCTS FLIGHT STICK USB krmilna palica

CH PRODUCTS FLIGHT STICK USB je krmilnik s tremi osmi, štirimi gumbi in enim 8-smernim stikalom POV. Ta udoben dvosmerni krmilnik nudi ravno toliko funkcij, da zadovolji vaše potrebe. Značilnosti: Tri osi in 4 gumbi osi X, Y in Z za krmiljenje n..

139,99 €

CH PRODUCTS FIGHTER STICK USB krmilna palica Nije na lageru
CH PRODUCTS​

CH PRODUCTS FIGHTER STICK USB krmilna palica

CH PRODUCTS FIGHTER STICK USB vključuje 3 osi in 24 gumbov, vključno z osmi X, Y in Z za krmiljenje kril, dviga in plina. S priloženo programsko opremo Control Manager * (* samo za osebni računalnik) preklapljajte med tremi načini za skupno 176 progr..

209,99 €

CH PRODUCTS ECLIPSE YOKE krmilo za simulator letenja Nije na lageru
CH PRODUCTS​

CH PRODUCTS ECLIPSE YOKE krmilo za simulator letenja

CH PRODUCTS ECLIPSE YOKE je vrhunski kontroler za letenje z vgrajenimi funkcijami krmila in plina. Programabilni tipki na krmilniku omogočajo funkcije krmila v simulacijah letenja ali premik za dirkalne igre. Barvno kodirani ročaji za plin, propeler ..

289,99 €

CH PRODUCTS COMBAT STICK USB krmilna palica Nije na lageru
CH PRODUCTS​

CH PRODUCTS COMBAT STICK USB krmilna palica

CH combat stick USB ponuja 3 osi in 18 gumbov, vključno s 6 tipkami, en 4-smernim gumbom in enim 8-smernim POV gumbom. Stiliziran ročaj F-16 in drsnik za plin dodata realnost in natančnost. Značilnosti: Tri osi in 18 gumbov X, Y in Z za krmiljen..

144,99 €

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 stranica)