Kategorije

Kozmetika

Trudi

Vlažilna in zaščitna krema Trudi s propolisom 100 ml

Vlažilna in zaščitna krema Trudi s propolisom 100 ml Vlažilna krema za obraz in telo, bogata s funkcionalnimi snovmi, ščiti nežno otroško kožo pred agresivnim delovanjem zunanjih dejavnikov, kot so veter, vlaga in zrak. N..

5,90 €

Hranilno olje Trudi Nije na lageru
Trudi

Hranilno olje Trudi

Hranilno olje Trudi  Hranilno olje ima hranilni in emulgacijski učinek. Primeren je za: -za odstranitev mlečne skorjice -temenc -za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože. Hitro se vpije Brez konzervansov Brez alergenov ..

6,20 €

Balzamični gel Trudi Nije na lageru
Trudi

Balzamični gel Trudi

Balzamični gel Trudi Balzamični gel z naravnimi izvlečki brina, kamilice in medu evkaliptusa Ohranja čiste dihalne poti in omogoča otroku miren spanec Dermatološko testiran Sestavine - Ingredients: Petrolatum, Paraffinum Liquidum, ..

7,49 €

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml Nije na lageru
Trudi

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 500 ml ..

7,90 €

Trudi

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 250 ml Sestavine - Ingredient..

5,90 €

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Nije na lageru
Trudi

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestav..

7,90 €

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Nije na lageru
Trudi

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestav..

5,90 €

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Nije na lageru
Trudi

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na ..

7,90 €

Trudi

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na ..

5,90 €

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi
Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi
Nije na lageru
Trudi

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi Idealna za uporabo pri menjavi plenic.  Preprečuje razpoke, draženje in rdečico kože.  Se hitro vpije Brez konzervansov in alergenov.  Vsebuje 10% cinkovega oksid..

5,99 €

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 stranica)

Kreme i nježni šamponi samo su dio našeg asortimana kozmetike za djecu.