Kategorije
 

Kozmetika

Kozmetika

Silc​

Trudi poklon set

Trudi poklon set Za dobrobit vašeg djeteta Poklon set Trudi namijenjen je kupanju i dobrobiti vašeg djeteta.U kompletu dobivate: Mlijeko za kupku s medom od naranče Trudi BAGNOLATTE 250 ml Šampon s cvjetnim prahom Trudi SHA..

19,90 €

Na proizvod
Trudi​

Vlažilna in zaščitna krema Trudi s propolisom 100 ml

Vlažilna in zaščitna krema Trudi s propolisom 100 ml Vlažilna krema za obraz in telo, bogata s funkcionalnimi snovmi, ščiti nežno otroško kožo pred agresivnim delovanjem zunanjih dejavnikov, kot so veter, vlaga in zrak. N..

5,90 €

Na proizvod
Hranilno olje Trudi Nije na lageru
Trudi​

Hranilno olje Trudi

Hranilno olje Trudi  Hranilno olje ima hranilni in emulgacijski učinek. Primeren je za: -za odstranitev mlečne skorjice -temenc -za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože. Hitro se vpije Brez konzervansov Brez alergenov ..

6,20 €

Na proizvod
Balzamični gel Trudi Nije na lageru
Trudi​

Balzamični gel Trudi

Balzamični gel Trudi Balzamični gel z naravnimi izvlečki brina, kamilice in medu evkaliptusa Ohranja čiste dihalne poti in omogoča otroku miren spanec Dermatološko testiran Sestavine - Ingredients: Petrolatum, Paraffinum Liquidum, ..

7,49 €

Na proizvod
Trudi​

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 500 ml ..

7,90 €

Na proizvod
Trudi​

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 250 ml Sestavine - Ingredient..

5,90 €

Na proizvod
Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Nije na lageru
Trudi​

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestav..

7,90 €

Na proizvod
Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Nije na lageru
Trudi​

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestav..

5,90 €

Na proizvod
Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Nije na lageru
Trudi​

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na ..

7,90 €

Na proizvod
Trudi​

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na ..

5,90 €

Na proizvod
Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi
Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi
Nije na lageru
Trudi​

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi Idealna za uporabo pri menjavi plenic.  Preprečuje razpoke, draženje in rdečico kože.  Se hitro vpije Brez konzervansov in alergenov.  Vsebuje 10% cinkovega oksid..

5,99 €

Na proizvod
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 stranica)

Kreme i nježni šamponi samo su dio našeg asortimana kozmetike za djecu.