Kategorije

Trudi

Trudi​

Vlažilna in zaščitna krema Trudi s propolisom 100 ml

Vlažilna in zaščitna krema Trudi s propolisom 100 ml Vlažilna krema za obraz in telo, bogata s funkcionalnimi snovmi, ščiti nežno otroško kožo pred agresivnim delovanjem zunanjih dejavnikov, kot so veter, vlaga in zrak. N..

5,90 €

Plenice TRUDI CARE DRY EXTRA LARGE - 3 kom Nije na lageru
Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY EXTRA LARGE - 3 kom

Plenice TRUDI CARE DRY EXTRA LARGE - 3 kom  EXTRA JUNIOR pelene su pogodne za djecu od 15-30 kg.U svakom pakiranju ima 14 pelena Pelene TRUDI BABY CARE DRY pelene lakše se nose i omogućuju bebi da se slobodno kreće, a pritom osigurava n..

14,90 €

Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY JUNIOR - 3 kom

Plenice TRUDI CARE DRY JUNIOR - 3 kom  JUNIOR pelene su pogodne za djecu od 11-25 kg.U svakom pakiranju ima 16 pelena Pelene TRUDI BABY CARE DRY pelene lakše se nose i omogućuju bebi da se slobodno kreće, a pritom osigurava najvi&scaron..

14,90 €

Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY MAXI - 3 kom

Plenice TRUDI CARE DRY MAXI - 3 kom  MAXI pelene su pogodne za djecu od 7-18 kg.U svakom pakiranju ima 18 pelena Pelene TRUDI BABY CARE DRY pelene lakše se nose i omogućuju bebi da se slobodno kreće, a pritom osigurava najvišu ra..

14,90 €

Plenice TRUDI CARE DRY MIDI - 3 kom Nije na lageru
Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY MIDI - 3 kom

Plenice TRUDI CARE DRY MIDI - 3 kom  MIDI pelene su pogodne za djecu od 4-9 kg.U svakom pakiranju ima 20 pelena Pelene TRUDI BABY CARE DRY pelene lakše se nose i omogućuju bebi da se slobodno kreće, a pritom osigurava najvišu raz..

14,90 €

Večnamenska vpojna podloga Trudi
Večnamenska vpojna podloga Trudi
Nije na lageru
Trudi​

Večnamenska vpojna podloga Trudi

Večnamenska vpojna podloga Trudi   Večnameska vpojna podloga Trudi je  skupaj s plenicami Trudi Baby Care Dry Fit idealna za zaščito otroka pred previjalno mizo, stajico ,stoli za hranjenje, posteljico, itd… Plast ki je v..

4,98 €

Hranilno olje Trudi Nije na lageru
Trudi​

Hranilno olje Trudi

Hranilno olje Trudi  Hranilno olje ima hranilni in emulgacijski učinek. Primeren je za: -za odstranitev mlečne skorjice -temenc -za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože. Hitro se vpije Brez konzervansov Brez alergenov ..

6,20 €

Balzamični gel Trudi Nije na lageru
Trudi​

Balzamični gel Trudi

Balzamični gel Trudi Balzamični gel z naravnimi izvlečki brina, kamilice in medu evkaliptusa Ohranja čiste dihalne poti in omogoča otroku miren spanec Dermatološko testiran Sestavine - Ingredients: Petrolatum, Paraffinum Liquidum, ..

7,49 €

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml Nije na lageru
Trudi​

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 500 ml ..

7,90 €

Trudi​

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 250 ml Sestavine - Ingredient..

5,90 €

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Nije na lageru
Trudi​

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestav..

7,90 €

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Nije na lageru
Trudi​

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestav..

5,90 €

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Nije na lageru
Trudi​

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na ..

7,90 €

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml Nije na lageru
Trudi​

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na ..

5,90 €

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi
Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi
Nije na lageru
Trudi​

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi Idealna za uporabo pri menjavi plenic.  Preprečuje razpoke, draženje in rdečico kože.  Se hitro vpije Brez konzervansov in alergenov.  Vsebuje 10% cinkovega oksid..

5,99 €

Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY MINI - 3 kom

Plenice TRUDI CARE DRY MINI - 3 kom  MINI pelene su pogodne za djecu od 3-6 kg.U svakom pakiranju ima 18 pelena Pelene TRUDI BABY CARE DRY pelene lakše se nose i omogućuju bebi da se slobodno kreće, a pritom osigurava najvišu raz..

14,90 €

Trudi​

Vlažilni robčki TRUDI - 6 kosi

Vlažilni robčki TRUDI - 6 kosov Potovalni robčki Trudi Baby Care so nepogrešljiv pripomoček v vsakem trenutku dneva.  Na kožo delujejo blagodejno in pomirjujoče zahvaljujoč posebni mikro-celični tkanini. Pri negi pusti na koži sloj e..

12,60 €

Vlažilni robčki TRUDI - 3 kosi Nije na lageru
Trudi​

Vlažilni robčki TRUDI - 3 kosi

Vlažilni robčki TRUDI - 3 kosi Potovalni robčki Trudi Baby Care so nepogrešljiv pripomoček v vsakem trenutku dneva.  Na kožo delujejo blagodejno in pomirjujoče zahvaljujoč posebni mikro-celični tkanini. Pri negi pusti na koži sloj em..

6,30 €

Vlažilni robčki TRUDI Nije na lageru
Trudi​

Vlažilni robčki TRUDI

Vlažilni robčki TRUDI Potovalni robčki Trudi Baby Care so nepogrešljiv pripomoček v vsakem trenutku dneva.  Na kožo delujejo blagodejno in pomirjujoče zahvaljujoč posebni mikro-celični tkanini. Pri negi pusti na koži sloj emulzije na..

2,10 €

Prikazujem 1 do 19 od 19 (1 stranica)