Inglesina

Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Inglesina Huggy Multifix Jacquard Argento - avtosedež 0+ Huggy Multifix  je otroški avtosedež (lupinica), ki tehta le 3,7 kg! Avtosedež je primeren za kraljevi voziček Inglesina Classica! Avtosedež ima intergrirano vzglavje, ki izdatno ublaži sile na otrokovo glavo in vrat v primer..
  199,90 € 225,00 €
  Brez DDV: 163,85 €
 • Inglesina Huggy Multifix Jacquard Vaniglia - avtosedež 0+ Huggy Multifix  je otroški avtosedež (lupinica), ki tehta le 3,7 kg! Avtosedež je primeren za kraljevi voziček Inglesina Classica! Avtosedež ima intergrirano vzglavje, ki izdatno ublaži sile na otrokovo glavo in vrat v prime..
  199,90 € 225,00 €
  Brez DDV: 163,85 €
 • Inglesina Huggy Multifix Jacquard blu - avtosedež 0+ Huggy Multifix  je otroški avtosedež (lupinica), ki tehta le 3,7 kg! Avtosedež je primeren za kraljevi voziček Inglesina Classica! Avtosedež ima intergrirano vzglavje, ki izdatno ublaži sile na otrokovo glavo in vrat v primeru bočnega..
  199,90 € 225,00 €
  Brez DDV: 163,85 €
 • Sedež za voziček Inglesina Classica ARGENTO Športni sedež za voziček Inglesino Classico je udoben in širok sedež z zračnimi odprtinami, ki omogočajo kroženje zraka. Hrbtni del sedeža je nastavljiv v ležeč položaj tudi s pomočje opore za noge. Prevleka za noge priložena. Oblazinjenje je mehko z..
  289,90 € 319,00 €
  Brez DDV: 237,62 €
 • Sedež za voziček Inglesina Classica VANIGLIA Športni sedež za voziček Inglesino Classico je udoben in širok sedež z zračnimi odprtinami, ki omogočajo kroženje zraka. Hrbtni del sedeža je nastavljiv v ležeč položaj tudi s pomočje opore za noge. Prevleka za noge priložena. Oblazinjenje je mehko ..
  289,90 € 319,00 €
  Brez DDV: 237,62 €
 • Sedež za voziček Inglesina Classica BLU Športni sedež za voziček Inglesino Classico je udoben in širok sedež z zračnimi odprtinami, ki omogočajo kroženje zraka. Hrbtni del sedeža je nastavljiv v ležeč položaj tudi s pomočje opore za noge. Prevleka za noge priložena. Oblazinjenje je mehko zato ..
  289,90 € 319,00 €
  Brez DDV: 237,62 €
 • Voziček Inglesina CLASSICA JACQUARD ARGENTO V osnovni ceni je ogrodje po izbiri ter košara s torbo Ker smo rojeni samo enkrat! Classica je kraljica otroških vozičkov in kot taka trajen simbol tako družine kot tradicije. Classica je izraz romantične ideje materinstva in kot nalašč prime..
  1.082,90 € 1.190,00 €
  Brez DDV: 887,62 €
 • Voziček Inglesina CLASSICA JACQUARD VANIGLIA V osnovni ceni je ogrodje po izbiri ter košara s torbo Ker smo rojeni samo enkrat! Classica je kraljica otroških vozičkov in kot taka trajen simbol tako družine kot tradicije. Classica je izraz romantične ideje materinstva in kot nalašč prim..
  1.082,90 € 1.190,00 €
  Brez DDV: 887,62 €
 • Voziček Inglesina CLASSICA JACQUARD BIANCO / BLU V osnovni ceni je ogrodje po izbiri ter košara s torbo Ker smo rojeni samo enkrat! Classica je kraljica otroških vozičkov in kot taka trajen simbol tako družine kot tradicije. Classica je izraz romantične ideje materinstva in kot nalašč ..
  1.082,90 € 1.190,00 €
  Brez DDV: 887,62 €
 • Voziček Inglesina CLASSICA JACQUARD BLUE V osnovni ceni je ogrodje po izbiri ter košara s torbo Ker smo rojeni samo enkrat! Classica je kraljica otroških vozičkov in kot taka trajen simbol tako družine kot tradicije. Classica je izraz romantične ideje materinstva in kot nalašč primerna..
  1.082,90 € 1.190,00 €
  Brez DDV: 887,62 €
 • Torba Inglesina Trilogy Plus Dual Bag Panarea
  Torba Inglesina Trilogy Plus Dual Bag Panarea Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več preda..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Torba Inglesina Trilogy Plus Dual Bag Lipari
  Torba Inglesina Trilogy Plus Dual Bag Lipari Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več predal..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Torba Inglesina Quad Dual Bag Oxford blue
  Torba Inglesina Quad Dual Bag Oxford blue Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Torba Inglesina Trilogy Dual Bag Sideral grey
  Torba Inglesina Trilogy Dual Bag Sideral grey Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več ..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Torba Inglesina Quad Dual Bag Ascott green
  Torba Inglesina Quad Dual Bag Ascott green Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z ve..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Torba Inglesina Quad Dual Bag Rodeo sand
  Torba Inglesina Quad Dual Bag Rodeo sand Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več ..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Torba Inglesina Trilogy Dual Bag Imperial Blue
  Torba Inglesina Trilogy Dual Bag Imperial Blue Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Torba Inglesina Aptica Dual Bag Indigo Denim
  Torba Inglesina Aptica Dual Bag Indigo Denim Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več p..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €