Kategorije
Androni Vedro Ribica - set z mlinom

Androni Vedro Ribica - set z mlinom

ProizvajalecAndroni
Šifra: 8000796092342
Na zalogi (kos) : 4
  • 7,43 €

    7,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Androni Vedro Ribica - set z mlinom

Izdelano iz kvalitetne in vzdržljive plastike. Vedro z mlinom in motivom ribe bo vašemu otroku popestrilo poletno igranje na plaži, v peskovniku, na vrtu ter še marsikje.

Vašemu otroku bodo vzpodbudile domišljijo in kreativnost. Idealne za popolnoma varno skladanje in igranje, brez skrbi, da bi prišlo do poškodb. Androni Giocattoli že vrsto let nabira izkušnje pri izdelavi kakovostnih igrač iz plastičnih materialov.Na plaži
Tip Set za igranje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen