Menu
Košarica

Obveščamo vas, da lahko zaradi trenutnih ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa v Italiji in pri nas žal prihaja do motenj pri dobavi določenih blagovnih znamk. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte!

ANGELCARE AC 215 - elektronska otroška varuška

ANGELCARE AC 215 - elektronska otroška varuška
ANGELCARE AC 215 - elektronska otroška varuška
-10 %
ANGELCARE AC 215 - elektronska otroška varuška
ANGELCARE AC 215 - elektronska otroška varuška
ANGELCARE AC 215 - elektronska otroška varuška
 • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
 • Šifra: BIAC215
Prodanih: 2
Ogledov: 855
233,90 €
259,90 €
Brez DDV: 191,72 €
Cena v nagradnih točkah: 2867

Otroška varuška ANGELCARE AC 215

Cenovno dostopna digitalna otroška varuška AngelCare združuje funkciji za prenos zvoka in kontrolo dihanja oziroma premikanja. Senzorski plošči ki jih postavimo pod vzmetnico zaznavajo dihanje oziroma premikanje. V primeru da se ne zazna nobenega dihanja se po 20s sproži alarm.

Vsebina ob nakupu:

 • Oddajnik – otroška enota
 • Sprejemnik – starševska enota
 • 2x adapter za napajanje enot.
 • 4x baterije za starševsko enoto.
 • Samopolnilna postaja za polnitev starševske enote.

Tehnične karateristike:

 • Varuška združuje funkciji za prenos zvoka in kontrolo dihanja.
 • LCD barvni zaslon - prikazovalnik na starševski enoti z LCD zaslonom 3,5''
 • Prikaz temperature.
 • Doseg do 250m (odprt prostor)

p.s.

Senzor gibanja lahko prikaže nepravilno delovanje pri posteljah kjer ni trde podlage in pri nekaterih vzmetnicah (zlasti s spominsko peno)

  Elektronska varuška
  TipS kamero in zaslonom
  DelovanjeAkumulator
  Nadzor temperatureDa
  Nadzor dihanjaDa
  Kamera in zaslonDa
  Dvosmerna komunikacijaDa
  Dosegdo 250 m

  Napišite mnenje

  OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
  Slabo Dobro
  Captcha

  Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

  V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

  Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

  Opisi posameznih dobavnih rokov:

  Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

  Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

  Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

  V prihodu

  Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
  Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

  Prosimo preverite
  Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

  Dobavljivo do razprodaje zalog
  Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

  Razprodano
  Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

  Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

  Iz našega bloga

  V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.