Otroška varuška ANGELCARE AC403

Blagovna znamka: Angelcare Angelcare
Koda: AC403
Dobava:
4-8 delovnih dni
tip
Predviden dobavni rok za artikel je cca 4-8 delovnih dni
Vaša cena:  136,90 € brez DDV: 112,21 €
Opis
Otroška varuška ANGELCARE AC 403

Kvalitetna digitalna otroška varuška AngelCare AC403, ki poleg prenosa zvoka zaznava  še premikanje in s tem nadzoruje dihanje vašega otroka ter temperaturo v otroški sobi.  Vaše noči bodo mirnejše saj boste primorani vstati le ko se bo kaj dogajalo in boste manj v skrbeh.

Varuška preko priložene senzorske podlage zazna tudi najmanjše gibanje vašega otroka (tudi dihanje) in če gibanje ni zaznano varuška vključi alarm, kateri vas poziva, da takoj preverite vašega otroka. Senzor ima nastavljivo občutljivost in ga lahko prilagodite svojim potrebam.

Otroška enota deluje preko AC adapterja, z baterijami pa lahko deluje tudi v primeru izpada elektrike. Ima vgrajeno nočno lučko s katero bo otrok lažje zaspal.

Starševska enota deluje na polnilne baterije in jo zato lahko imate s sabo kjerkoli po stanovanju. Maksimalna razdalja med enotama je 300m.  Na barvnem zaslonu enote imate tudi med drugim prikazano temperaturo v otroški sobi. Možnost imate tudi začasne prekinitve nadzora (mute). Alarm je lahko zvočni ali vibracijski.

Odločite se lahko za delovanje v naslednjih režimih.

  • nadzor glasu s kristalno čistim glasom
  • nadzor dihanja
  • oboje hkrati.

Elektronsko varuško AC403 odlikujejo še svetlobni indikator zvoka, indikator stanja napolnjenosti baterije, indikator dometa signala ter »TIC« indikator, ki vas bo obveščal, da varuška nadzoruje gibe in dihe vašega otroka.

Lastnosti
Elektronska varuška
Tip Digitalna
Delovanje Akumulator & Omrežje
Nadzor temperature Da
Nadzor vlažnosti Ne
Nadzor dihanja Da
Kamera in zaslon Ne
Dvosmerna komunikacija Ne
Nočna lučka Da
Število kanalov 8
Samodejna nastavitev Da
Nastavljiv mikrofon Da
Doseg do 300 m
Ključne besede:
Priporočamo še ogled