Kategorije
Aptamil 2 nadaljevalno mleko za dojenčka od 6 meseca 800 g

2 nadaljevalno mleko za dojenčka od 6 meseca 800 g Aptamil

ProizvajalecAptamil
Šifra: 9101378
Na zalogi (kos) : 5
 • 16,97 €

  17,49 €   (- 3%)
ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

 1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

 2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

 1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

 2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: aptamil, adaptirano mleko

Aptamil 2 nadaljevalno mleko za dojenčka od 6 meseca 800 g

Aptamil 2 je nadaljevalno mleko s hranili, ki jih vaš dojenček potrebuje za zdravo rast in razvoj.

Mleko Aptamil 2 je kot del uravnotežene mešane prehrane primerno za dojenčke po dopolnjenem 6. mesecu starosti. Po 10. mesecu dojenčkove starosti je priporočljivo, da Aptamil 2 postopoma nadomestite z nadaljevalnim mlekom Aptamil 3. Z dodatkom prebiotičnih oligosaharidov GOS/FOS (9:1), LCP (DHA, AA, EPA) in nukleotidov, postbiotikov in humanega oligosaharida 3’GL.

POMEMBNO OBVESTILO: Dojenje je najboljše za dojenčke in nudi številne prednosti. Pomembno je, da v času pred in med dojenjem uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombinacija dojenja in hranjenja po steklenički, v prvih tednih, lahko zmanjšajo količino materinega mleka, zato je v primeru, da se zopet odločite za dojenje to lahko težak proces. Vedno se posvetujte s svojim zdravnikom, babico ali strokovnim delavcem glede hranjenja dojenčka. Če uporabljate mleko za dojenčke, upoštevajte navodila proizvajalca za pravilno pripravo formule.

Teža 800 g

Navodila za uporabo:

 • Temeljito si umijte roke in sterilizirajte vse potrebščine.
 • Zavrite pitno vodo in pustite, da se ohladi na 40 ° C. Izmerite potrebno količino vode (preverite navodila za hranjenje na embalaži) in jo nalijte v sterilizirano steklenico.
 • S priloženo zajemalko zajemite prah in ga izravnajte z označenim nivojem. Prahu ne potlačite preveč.
 • V vodo stresite pravilno mero prahu (Preverite navodila za hranjenje na embalaži). Dodajanje premalo ali preveč zajemalk je lahko za otroka škodljivo. Stekleničko takoj močno in navpično stresajte vsaj 10 sekund, da se prašek raztopi. Kotaljenje steklenice ali tresenje v krogih ne bo zadostovalo.
 • Ohladite pod tekočo vodo. Preverite temperaturo obroka. Pripravljen obrok porabite takoj, ostanke po hranjenju zavrzite.

Sestavine:
APTAMIL2.pdf

 

Adaptirano mleko
Vrsta mleka 2 - nadaljevalno 6+
Pakiranje 800 g

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen