Kategorije
Avent Mešalnik in soparnik 2v1 - SCF870/22

Avent Mešalnik in soparnik 2v1 - SCF870/22

ProizvajalecAvent
Šifra: 8710103472636
Na zalogi (kos) : 187
  • 130,20 €

    140,00 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Avent Mešalnik in soparnik 2v1 - SCF870/22

S Philipsovim aparatom za pripravo zdrave otroške hrane 2-v-1 lahko enostavno pripravite zdravo domačo hrano za svojega malčka. Najprej v pari skuhajte sadje, zelenjavo, ribe ali meso, nato snemite posodo, jo obrnite in zmešajte vsebino, tako vam hrane ne bo treba prenašati.

Edinstveni način kuhanja v pari za zdrave obroke
S paro lahko skuhamo zdrave obroke. Naša edinstvena tehnologija omogoča kroženje pare navzgor, zato so vse sestavine enakomerno skuhane in niso prekuhane. To ohranja okus in teksturo hrane ter tekočin iz sestavin.

Od kuhanja v pari do mešanja – vse v eni priročni posodi
Ena sama posoda vam nudi vse, kar potrebujete za pripravo hranljive otroške hrane. Ko sestavine skuhate v pari, morate posodo samo še obrniti, da se zaskoči, in nato lahko vsebino zmešate do želene gostote.

Od pasirane hrane do hrane v kosih – za vse korake privajanja
Aparat za pripravo raznolike zdrave otroške hrane 2-v-1 je z vami na vsakem koraku privajanja in hranjenja, od posebej fino zmešanega sadja in zelenjave do kombiniranja sestavin in nato še pripravljanja hrane z večjimi kosi.

Majhen podstavek zavzame malo prostora v kuhinji
Aparat za pripravo otroške hrane zavzame le malo prostora v kuhinji, na kuhinjskem pultu ali v kuhinjski omarici.

Opozorilo s piskom
Ni vam treba čakati ali opazovati. Poseben pisk vas bo opozoril, da je hrana kuhana do popolnosti. Nato morate posodo samo še obrniti in zmešati vsebino ter hrano postreči ali shraniti.

Garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.

Karateristike
  • Moč 400W
  • Trda hrana zmogljivost 800 ml
  • Tekoča hrana zmogljivost 450 ml
  • Dolžina kabla 70 cm
  • Dimenzije 16,5 x 30,8h cm
  • Teža 2 kg
Pripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Kuhalniki
Moč v W 400 W
Volumen do 800 ml
Splošni podatki
Teža v kg 2 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 16,5 x 30,8h cm
Barva Bela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen