Kategorije
Avent Vlažilna krema za bradavice – SCF504/30

Avent Vlažilna krema za bradavice – SCF504/30

ProizvajalecAvent
Šifra: 5012909013420
Na zalogi (kos) : 52
  • 11,15 €

    11,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Avent Vlažilna krema za bradavice – SCF504/30

Varuje pred razpokami in bolečimi bradavicami. Kremo nanesite dvakrat dnevno na bradavice med nosečnostjo in jo tako pripravite na dojenje. Priporočamo, da kremo nanesete tudi po vsakem dojenju, da bo koža ostala zdrava in prožna. Kreme pred dojenjem ni potrebno odstraniti. Vsebuje Medilan, najboljši lanolin, ki se uporablja v medicini za zdravljenje resnih težav s kožo. Z mešanico kokosovega oreha in Aloe Vere prodre skozi zunanjo plast kože ter ji zagotavlja potrebno vlago.


Sestava:Krema ima posebno sestavo s kar najmanj primesmi:- Lanolin, ki se uporablja v medicini (Medilan™): prodre skozi zunanjo plast kože (stratum corneum), ji zagotavlja potrebno vlago in lajša razbolele , suhe ali razpokane bradavice. To je edini lanolin, ki je namenjen lajšanju resnih težav s kožo.- Aloa vera: njeni naravni izvlečki kožo celijo in pomirjajo-  Kokosovo olje: je naravni vir vlage in koža postane mehka. Je popolnoma prečiščeno in ne vsebuje proteinov, ki bi lahko povzročali alergije.
Krema ne vsebuje barvil, konzervansov ali parfumov.


Sestavine: mešanica medicinskega lanolina, sintetičnega polimera, aloa vere in kokosovega olja brez dodatka vode.

Kozmetika
Vrsta Krema

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen