Avtosedež Viaggio 2-3 Plus Shuttle Graphite

Visoka raven udobja

Blagovna znamka: Peg Perego Peg Perego
Koda: 3256825
Dobava:
Na zalogi
tip
Artikel je na zalogi pri nas ali dobavitelju in lahko pričakujete, da bo odposlan k vam v 1-3 delovnih dneh. Če se vam zelo mudi nas na to opozorite pri oddaji naročila.
Priporočena prodajna cena: 197,00 € Vaša cena:  163,51 € brez DDV: 134,02 €
Opis
VIAGGIO 2-3 PLUS SHUTTLE Graphite

Avtosedež Viaggio 2-3 Plus Shuttle je namenjen večjim otrokom teže med 15 in 36 kg, kar približno znese od 3 leta starosti pa tja do 12 leta (skupina 2/3). Je zadnji avtosedež, ki ga potrebujete za vašega otroka.

Zaradi IsoFix priključkov je avtosedež v vsakem avto izjemno stabilen. Otrok pa ja v njem nato varno pripet s 3 točkovnim varnostnim pasom v avtomobilu. A sama montaža je možna tudi brez IsoFix priključkov, kar pomeni, da bo varen prevoz otroka možen tudi v avtih stare mame ali dedka z uporabo samo varnostnih pasov v avtomobilu.

Naslon za glavo z vgrajenim držalom za pas lahko nastavite v 5 položajev, kar omogoča udobno in varno vožnjo. Togost vzglavnika je dosežena s kvalitetnim ALU nosilcem. Dodatno udobje nudijo hrbtni naslon in stranski deli z zaščito pred udarci, ki so nastavljivi na tri položaje. Na ta način Viaggio 2-3 Shuttle Plus raste skupaj z vašim otrokom in zagotavlja vse čas varno in udobno vožnjo za otroka.

EPS - dodatno oblazinjenje pod samo prevleko (oblazinjenjem) avtosedeža nudi še dodatno raven udobja, saj sedež daje občutek sedenja na mehkem sedežu kot je sam avtomobilski sedež (ni trdo sedišče).

Ko vaš otrok preseže težo 22 kg oz. višino 125 cm lahko naslonjalo odstranite (če je otrok utesnjen) in naprej uporabljate samo še jahača. Posebna prednost tega jahača je udobno sedenja ter stabilnost zaradi mehkega sedišča. Kadar pa jahač ni v uporabi ga lahko enostavno shranite v vsak prtljažnik.

Lastnosti
Avtosedež
Tip namestitve Varnostni pasovi & IsoFix
Skupina 2,3
Primeren za težo 15-36 kg
Starost cca 3-12 let
Kolekcija 2019
Homologiran ECE R44/04
Oblazinjenje Snemljive ter pralno
Dimenzije v cm (š*d*v) jahač 41 x 44 x 24 cm;
dim. sedišča 32 x 36 cm
Teža v kg 3 kg (jahač)
Splošni podatki
Barva Črna
Ključne besede:
Priporočamo še ogled