Kategorije
BABY ART Prvo leto - Slike in odtis

BABY ART Prvo leto - Slike in odtis

ProizvajalecBaby Art
Šifra: 3220660169283
Na zalogi (kos) : 4
  • 26,03 €

    27,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

BABY ART Prvo leto - Slike in odtis

Ohranite čudovite spomine na otrokove prve mesece. Varno in lično shranite njegov odtis stopala ali rokice, vmes pa lahko v okvir dodate še prisrčne fotografije otroka. Hitro in enostavno ter povsem varno za otroka. Super ideja za lepo in izvirno darilo.

Dodatek v otroški sobi
Zvrst dodatka Okvir | Odtis

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen