Kategorije
BABY ART Spomin trebušček

BABY ART Spomin trebušček

ProizvajalecBaby Art
Šifra: 5425019850067
Na zalogi (kos) : 22
  • 21,38 €

    22,98 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

BABY ART Spomin trebušček

Ustvarite edinstven spomin na svojo nosečnost v 3D obliki!Komplet spomin trebušček je varen za uporabo med nosečnostjo. Odlitek z mehkim materialom po obliki trebuha naredite enostavno in hitro (v približno 45 minutah, pri čemer čas sušenja ni vključen). Pečenje ni potrebno, prav tako niso potrebno nobeni drugi materiali.

Dodatek v otroški sobi
Zvrst dodatka Odtis

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen