Kategorije
Barbi reševalno vozilo

Barbi reševalno vozilo

ProizvajalecMattel
Šifra: BI-X04972-FRM19
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 94,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: barbi, barbie, igrače, vozilo barbi

Barbi reševalno vozilo

Barbie prihiti na pomoč v svojem novem reševalnem vozilu. Pritisni gumb in oglasijo se sirene ter prižgejo luči Z le enim pritiskom na gumb spremeniš reševalno vozilo v ambulanto z vsemi pripomočki, ki jih zdravnica Barbie potrebuje. Ne manjkajo niti naprave kot so rentgen in nastavljiva postelja. V setu so priloženi tudi: medicinska torba; statoskop; merilec krvnega tlaka in še več. Vsi dodatki se preprosto pospravijo v reševalno vozilo in tao lepo pospravljeni počakajo na naslednje igralne urice. Celotni set vsebuje več kot 20 delov. Barbie punčka v prodaji ločeno. Baterije niso priložene

Primeren za otroke od 3 leta starosti.

 

Igrača
Igrača namenjena Deklici
Zvrst igrače Igrače
Mali junaki Barbi
Dodaten izbor Avtomobilčki
Starost 3+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha