Menu
Košarica

Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - Bebe Amore mio

Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - Bebe Amore mio
Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - Bebe Amore mio
Uspešnica
Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - Bebe Amore mio
Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - Bebe Amore mio
Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - Bebe Amore mio
  • Zaloga / Dobavljivost: Prosimo preverite
  • Model: 0132276171672
Prodanih: 40
Ogledov: 110
41,90 €
Brez DDV: 34,34 €
Cena v nagradnih točkah: 879

Artikli v isti seriji


Bazen Spartan Sea Live Play Center Šolski nahrbtnik 2v1 GREENERY 26299 Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - sova Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - zajček drži zvezdico Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - Bebe Amore mio Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - medved v balonu Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - hišica in letalo Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione - medvedek s srčkom
Blazina SOFFICE za stolčke za hranjenje Campione Bebe Amore mio
  • Za stolčke za hranjenje Campione
  • Soffice je mehka blazina - vložek za stolčke za hranjenje Campione.
  • Enostavno čiščenja
  • Made in Italy 

Dimenzije in teža:

  • 55 x 90 x 5 cm.
  • 0,5 kg.
Stolček za hranjenje
Dodatki k stolčkomPrevleka
OblazinjenjeEnostavno za čiščenje
Kolekcija2019

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Artikel je na zalogi izključno, če je na strani nad ceno artikla pod "Zaloga / Dobavljivost" navedena zaloga. V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija