Menu
Košarica

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Dark Denim

Blazina za stolček Treppy Dark Denim
Blazina za stolček za hranjenje Treppy Dark Denim
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • Šifra: 3831086010303
Prodanih: 0
Ogledov: 230
39,90 €
Brez DDV: 32,70 €
Cena v nagradnih točkah: 99999

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Dark Denim

Blazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. 

Stolček za hranjenje
Dodatki k stolčkom Blazina

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Oznake: blazina , treppy , dark denim

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.