Kategorije
Blazinica Baby Stage Pad za Ypsi Peg Perego

Blazinica Baby Stage Pad za Ypsi Peg Perego

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3580100
Predviden dobavni rok: 15-20 delovnih dni
  • 46,55 €

    49,00 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: peg perego, dodatki k vozičku, ypsi

Blazinica Baby Stage Pad za Ypsi Peg Perego

Dodatna mehka blazinica tudi manjšim otrokom omogoča udobno sedenje. Varuje glavo, vrat in hrbet.
Tencel je svilnato lesketajoče se vlakno, ki se pridobiva s pomočjo okolju prijazne proizvodnje iz naravne lesne surovine. Sestavljajo ga posebna nanovlakna, ki zaradi svoje izjemne hidrofilnosti odlično sprejemajo vlago (kar 50 % več vlage kot bombaž), imajo večjo toplotno prevodnost in večjo prepustnost vodne pare v primerjavi z bombažem.
Suha vlakna dajejo prijeten občutek toplote pozimi, vlažna vlakna pa hladijo, zato je poleti prijetno hladen. Tencel je koži prijazen in preprost za vzdrževanje

Dodatek k vozičku
Vrsta dodatka Vložek

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha