Akcija - CasualPlay

Casualplay blagovna znamka je rojena v Španiji. Že od vsega začetka izdeluje trendovske vozičke in avtosedeže. Bodite IN! To je španski temperament.

Strategija Casulplay-a je slediti varnosti, udobju in kakovosti vozičkov, avtosedežev in dodatkov v katerih uživajo otroci in starši….

Blagovna znamka CASUALPLAY je za kolekcijo 2015 uporabila naravne materiale iz bambusa, ki so zračni in tako preprečujejo potenje malčkov. V kolekcijo 2015 so vključili tudi nove moderne dizajne vozičkov, ki so primerni za vožnjo po vseh terenih. Prav tako so v barvno paleto za leto 2015 dodali veliko novih barv s katerimi lahko usklajujete vozičke in dodatke v enaki ali pa različni barvni kombinaciji.

Največ pohval in zanimaja je vzbudil voziček LOOP.  Na trg so ga lansirali konec leta 2014 in je že presegel pričakovane rezulatete glede na prodajo in zanimanje.Voziček je kompaktnih linij, je sodoben, atraktivnega videza in enostaven za uporabo.

Prav posebno pozornost pa posvečajo ročno in v celoti izdelanemu vozičku v Španiji – to je KUDU 3. Španska inovacija in športni dizajn. Privoščite sebi in vašemu otroku vožnjo s stilom in udobjem. Primeren od novorojenčka dalje. V ponudbi sta dve različni barvi podvozja: črna in bela.

Še vedno pa je na trgu med najbolj prepoznavnimi in kvalitetnimi športnimi vozički voziček brez konkurence S4. Voziček, ki zmore tudi najbolj zahtevne terene. Primeren za avanturistične starše in otroke. Struktura vozička S4, vzmetenje in dvojna zavora omogoča vožnjo vozička tudi po najzahtevnejših terenih in gozdnih poteh. Casualplay S4 lahko je uporaben od rojstva dalje, saj se hrbtišče poleže v vodoravni položaj.

Prav posebno pozornost pa so namenili tudi športnemu vozičku za dvojčke STWINNER. Udoben, edinstven in športen voziček za dvojčke ali otroka z majhno starostno razliko. Ker ima sedišča na 2 različnih nivojih višine, imata oba otroka odličen pogled na dogajanje okoli sebe kar je dodatna edinstvenost tega vozička. Sedišča pa lahko obračate na več različnih načinov in kombinacij.

Poleg celotne kolekcije vozičkov in dodatkov je CASUALPLAY izdelal tudi možnost kreiranja lastnega vozička. Izbirate lahko med 4 različnimi podvozji in 8 barvami in sedišča. Tako lahko izdelate poljubno in ljubko kombinacijo vozička, ki je všeč samo vam. In seveda če želite imeti voziček, ki je trendovski, edinstveni in športni, potem je to prava priložnost da postanete drugačni od drugih in se sprehajate ponosno po ulicah z vašo kreacijo vozička.

 

V kolekcijo avtosedežev pa je dodal sedež Q-RETRAKTOR FIX. Tako se končno lahko vaš otrok vozi v avtu sproščeno in popolnoma varno. Varnostni pasovi se vedno odlično prilagodijo otrokovemu trupu in se v primeru nenadnega trka oz. gibanja avtomatsko zaklenejo in pritrdijo otroka tik ob sedež. Naklon avtosedeža je nastavljiv v 5 različnih položajev, s čimer se otroku zagotovi kar največje udobje in možnost sproščenega spanca tudi na daljših vožnjah. Sedež Q-Retraktor Fix je prejel 4 ADAC-ove zvezdice za najbolj varne avto sedeže starostne skupine 1.

Iščete najbolj praktično rešitev za vožnjo v avtu in vozičku? Casualplay je kreiral tudi avtosedež oz. lupinico in košaro v enem. Izdelal je SONO. Tako je rešil težavo vsem tistim staršem, ki oklevajo med nakupom ali avto sedeža ali košare.  Avto sedež in košara v enem. Sono ima vse. Omogoča 3 različne naklone do skoraj povsem vodoravnega položaja, preko katerega pridobite košaro. Z čisto ležečim naklonom ga lahko nastavite na voziček, z naklonom v sedečem položaju pa ga lahko namestite v avto kot avto sedež. Dodatna opora za glavo primerna za prve mesece otrokovega življenja. Velika strehica z odprtino ki omogoča vpogleda na otroka in tako omogoča kroženje svežega zraka. Avtosedež ima 3 naklone hrbtišča in je idealen za vse tiste, ki iščete praktično rešitev košara in avto sedež v enem.

Do 24.05.2015 pa vam na vse izdelke CasualPlay priznamo kar do 17% dodatnega popusta. Tako lahko v tem času skupaj z nagradnimi točkami, ki jih zbirate na vašem računu prihranite kar 21%. Vsi popusti se obračunajo na blagajni.

Avtor : Roman

komentarjev na članek "Akcija - CasualPlay"