Cam – popust na kolekcijo 2015

Gledati na svet z otroškimi očmi, da bi razumeli, kaj otrok dejansko potrebuje, je slogan, ki se ga drži blagovna znamka Cam že več kot 40 let. Ta odločitev ima za posledico med drugim tudi to,  da je Cam postal ena izmed redkih blagovnih znamk v Italiji, ki več kot 95% celotnih izdelkov proizvede v celoti v Italiji. Ta odločitev se odraža v odličnosti izdelkov in prefinjenih barvnih kombinacijah. Cam izdelki so dovršeno izdelani v vseh pogledih, naj si bo to v praktičnosti, uporabnosti ali v detajlih.

Blagovna znamka Cam je tudi ena redkih blagovnih znamk, ki v novih kolekcijah pomladijo skoraj vse izdelke. Z novimi kolekcijami vedno znova presenetijo, saj ves čas raziskujejo nove materiale, nove zasnove ter same izboljšave tudi na že priznanih izdelkih iz njihove ponudbe, saj Cam ves čas stremi k odličnosti svojih proizvodov. Tako tudi njihovi že vsesplošno uveljavljeni izdelki dobijo nov, pomlajen videz in drobne izboljšave, kot so izboljšana oblazinjenja, zračnost, vzmetenje in še bi lahko naštevali.

Tako se je Cam v kolekciji 2015 malone izboljšal skoraj vse izdelke iz svoje ponudbe in jih je enostavno preveč, da bi jih vse obdelali.  

 V široki ponudbi modularnih otroških vozičkov je še vedno najbolj prepoznaven trikolesnik CORTINA X3 Tris Evo, zelo uspešen model pa je tudi štirikolesni model DINAMICO. Ob svojo stran pa sta dobila še dva nova modela in sicer LINEA CLASSY TRIS, ki odseva tradicijo v vrhunski izdelavi in privlačnih barvah ter FLUIDO ART, ki je kot že samo ime pove, umetniško navdihnjen model Fluida.

Ponudbo med športnimi vozički sta popestrila dva modela, AGILE, ki odseva lahkotnost gibanja  v mestnem vrvežu ter FLIP TWIN, ki bo zagotovo našel prostor v marsikaterem prtljažniku staršev, ki imajo dvojčke. Flip Twin po izredno privlačni ceni omogoča uporabo od rojstva dalje.

Med ostalo otroško opremo izpostavljamo nov avto sedež LE MANS, ki spada v skupino 1-2-3, hojco CAMMINANDO ter previjalna miza z banjico CAMBIO.

Celotna kolekcija otroške opreme Cam je zasnovana tako, da zadovolji večino staršev, ki na svet gledajo preko otroških oči. Med različnimi barvnimi kombinacijami boste preverjeno našli tudi tako, ki bo zadovoljila tudi vas.

Novost blagovne znamke Cam pa so tudi njihove super vpojne plenice BATUFFI, ki so dobavljive v 6 različnih velikostih in mehki vlažilni robčki SOFFICIOTTE. Oba artikla sta proizvedena v Italiji, klinično preizkušena in nežna do otrokove kože.

Ker smo prepričani v kvaliteto blagovne znamke Cam vam do konca meseca ponujamo vso novo kolekcijo s 10% popustom, pri plačilu na TRR pa vam priznamo kar 15% popust. Vsi popusti so razvidni v košarici in na blagajni. Vse artikle s popustom si lahko ogledate na strani blagovne znamke Cam.

Avtor : Roman

Povezani članki

Hauck - kolekcija 2015

Začetek blagovne znamke Hauck sega vse v leto 1923. Danes pa se blagovna znamka Hauck uspešno prodaja že v 82 državah sveta. Vsi Hauckovi izdelki so testirani skladno z visokimi mednarodnimi varnostnimi standardi.

komentarjev - ogled komentarjev
Chicco - novosti kolekcije 2015

Blagovne znamke Chicco ni potrebno posebej predstavljati, saj je s svojo zgodovino in prodajo v 120 državah sveta že dodobra poznana skoraj vsakemu staršu. Več kot 60 let je že minilo odkar je ustanovitelj podjetja Artsana Gruop, ko se mu je rodil njegov prvorojenec ustanovil znamko Chicco.

Inglesina - kolekcija 2015

Inglesina, Italijanska pripoved o ljubezni

Ta pripoved se prične daljnega leta 1963, prav v predbožičnem času, ko svet prevzamejo družinske vrednote in toplina doma. Takrat je bila rojena Inglesina Baby. 

Brevi  - kolekcija 2015

Podjetje Brevi obstaja že od leta 1954 in v tem času se je uveljavil kot eden izmed vodilnih italijanskih proizvajalcev otroške opreme za obdobje starosti otrok od 0do 3 let.

komentarjev - ogled komentarjev