Nagradna igra ter ugodni nakupi

NAGRADNA IGRA

Vsi ki bodo pri nas kupili šolske potrebščine v višini nad 70 € boste sodelovali v nagradnem žrebanju v katerem bomo izžrebali naslednje nagrade:

  1. nagrada – povrnitev celotnega zneska nakupa na TRR izžrebanca.
  2. nagrada - kupon za popust v vrednosti 30 eur za nakup v naši spletni trgovini.
  3. nagrada - kupon za popust v vrednosti 30 eur za nakup v naši spletni trgovini.

Žrebanje bomo izvedli v torek 1. Septembra, nagrajenci pa bodo obveščeni po elektronski pošti.

UGODNI NAKUPI

Vse šolske potrebščine vam bomo pri nakupu (velja samo za šolske  potrebščine ) nad 40 € do vključno 31.08.2015 dostavili brezplačno.

Prav tako vam vsak dodaten artikel v košarici prinese vedno večji popust na najcenejši izdelek. Artikel lahko tako dobite s kar 60% popustom.

Ker pa se zavedamo, da je nakup šolskih potrebščin precejšen strošek, še posebno za družine z dvema ali več otroci vam omogočamo nakup na obroke s plačilnimi karticami Diners, NLB ter ostalimi obročnimi karticami. Naš minimalni mesečni obrok je samo 10€, kar vam bo zagotovo pomagalo prebroditi ta strošek.

NAGRADNA IGRA NA FACEBOOKU

V nagradnem žrebanju 1.9.2015 bomo izmed vseh, ki bodo na naši Facebook strani delili objave vezane na našo akcijsko ponudbo šolskih potrebščin izžrebali tudi 2 dobitnika, ki bosta prejela kupon v višini 20 € za nakup v naši spletni trgovini

Avtor : Roman

Povezani članki

Napotki za nakup šolskih torbe in potrebščin

Šolsko leto se še ni niti zaključilo in se že pojavljajo nove kolekcije šolskih torb, peresnic ter ostalih šolskih pripomočkov za naslednje šolsko leto. Na trgu vsako leto ob tem času najdemo ogromno šolskih torb in ostalih potrebščin med katerimi se starši včasih že stežka znajdemo. Najtežja je seveda odločitev katera šolska torba je najbolj primerna za našega otroka.

Preberite si naslednje nasvete in mogoče vam bomo malce zmanjšali dilemo in se boste lažje odločili kaj je dobro za vašega otroka.

 
komentarjev - ogled komentarjev

komentarjev na članek "Nagradna igra ter ugodni nakupi"