Menu
Košarica

Obveščamo vas, da smo od 11. do 21. julija na kolektivnem dopustu zato bo naše poslovanje okrnjeno. Več informacij ...

Nasveti za starše RSS Feed

06 Mar Otroški avto na akumulator
Roman 0 483
Prihajajo lepši toplejši dnevi, ki kar kličejo po tem, da se več zadržujemo zunaj. Če želite vašega otroka motivirati k temu, da se več zadržuje zunaj imamo idejo za vas. To vam zagotovo uspe z električnim avtomobilom ali pa takim na pedala. Če je še do nedavnega veljalo, da je električni avto prvenstveno ..
25 Jul 15 nasvetov za mlade mamice
Roman 0 350
Ko postanete mlada mamica vas bodo vsi preplavili z informacijami in z nasveti. Vse pa je za vas novo in je zato težko vedeti, kakšen nasvet upoštevati in mu verjeti. Zato smo prosili mamice, da z vami delijo svoje top nasvete za nove mame. Majhne in velike stvari, ki pa so zares pomembne.Naj bo otrok si..
19 Jan Zimske radosti na snegu za manjše otroke
Roman 0 225
Zima je najljubši letni čas za mnoge malčke in tudi za otroke, ki so že malce večji. Za otroke vseh starosti je pozimi kar nekaj zabavnih aktivnosti v katerih lahko sodelujete tudi vi, starši. Pomembno je le, da se pred odhodom ven, na mraz, pa naj bo to sprehod po zimski idili, igranje pred hišo ali odhod..
14 Dec Nasveti za mamičino slajše spanje
Roman 0 120
Ste utrujeni, vam primanjkuje spanca, ste kronično utrujeni? Potem je čas, da korenite spremenite vaše in otrokove navade spanja. Ena najboljših novic je, da otroci redno spreminjajo svoje spalne navade. Če ste ta teden še v območju brez spanja ste lahko naslednji teden že v spalnih nebesih.  Prijateljice ..
27 Nov Kako pozimi obleči dojenčka
Roman 0 433
Ne skrbite zaradi hladnejšega vremena – za vas smo pripravili nasvete kako ohraniti vašega dojenčka toplega in mu bo obenem udobno. Naj se gibljete zunaj, ste v avtomobilu ali v zaprtih prostorih vam bodo ti nasveti pomagali ohraniti vašega otroka v prijetni klimi to zimo.V avtuRazni zimski vložki ali ..
05 Nov Prvi sprehod z otrokom
Roman 0 431
Kdaj je najbolj primeren čas za prvi sprehod z otrokom v vozičku? V nadaljevanju lahko preberete nekaj mnenj in napotkov, ki so jih z nami delili pediatri. Prvi izhod iz hiše z našim novorojenčkom oz. prvi sprehod z vozičkom je pomemben dogodek za mamo in tudi za novorojenčka, saj je to neke vrste uradni d..
24 Oct Razlike modularnih sistemov Peg Perego
Roman 0 238
Noseči ste in gledate modularni otroški voziček Peg Perego in ugotavljate kako obširno ponudbo modelov ter ogrodij ima Peg Perego v ponudbi? Kateri je sploh primeren za Vas? Kako izbrati ta pravega?Modularni seti vozičkov so načeloma najbolj primerna izbira za začetek življenjske poti vas kot staršev in ..
14 Oct Na kaj pomisliti, ko izbirate prenosno posteljico?
Roman 0 349
Prenosna posteljica je tako rekoč nepogrešljiv del otroške opreme, saj lahko brez težav nadomesti klasično leseno posteljico in nam obenem ponuja še ostale funkcionalnosti v dokaj sprejemljivem cenovnem območju.Samo za prve meseceČe vam denarnica to omogoča je za mamico in otroka v prvih mesecih najbolje, ..
25 Jul Stop komarjem
Roman 0 446
ročinski val se je počasi umiril in spet bomo bolj aktivni na prostem. Tu pa so naši stalni spremljevalci poleti tudi nadležni komarji. Če je včasih veljalo, da so nas komarji napadali samo zvečer temu že kar dolgo ni več tako. Komarji so aktivni čez cel dan in razširjeni so na širših območjih, kot so bili..
14 Jun Napotki za nakup šolskih torbe in potrebščin
Roman 0 182
Šolsko leto se še ni niti zaključilo in se že pojavljajo nove kolekcije šolskih torb, peresnic ter ostalih šolskih pripomočkov za naslednje šolsko leto. Na trgu vsako leto ob tem času najdemo ogromno šolskih torb in ostalih potrebščin med katerimi se starši včasih že stežka znajdemo. Najtežja je seveda odl..
16 Jan Nočne lučke za otroško sobo
Roman 0 54
Mami, mami bojim se teme...... je verjetno eden izmed najbolj pogostih stavkov naših otrok enkrat ko začnejo govoriti. Vsi pa zelo dobro vemo kako pomemben je spanec in počitek naših otrok. Veliko k dobremu spancu doprinese tudi okolje in vzdušje kjer otrok spi.Nekateri starši postavijo otroško posteljo v ..
27 Nov Kako izbrati pravo igračo?
Roman 0 354
Igrače so pomemben del otrokovega sveta.Otroci lahko karkoli - kartonske škatle, lonce in ponve, revije in tudi golo staro umazanijo - pretvorijo v ustvarjalno igračo.Otroci potrebujejo igrače in pripomočke, ki jim nudijo pomoč pri  fizičnem in psihičnem razvijanju. In s pazljivo izbiro igrač, ki jih k..
Prikazujem 1 do 12 od 20 (2 strani)