Akcije, popusti, razprodaje

Super akcija šolskih torb Target

V akcijskih cenah šolskih torb in dodatkov Target lahko kupite set, ki vsebuje najbolj prodajano šolsko torbo Target Superlight ERGO, polno peresnico ter vrečko za copate že od 44,90 € dalje. Set s torbo na kolesih pa že za neverjetnih 29,90 €.

Akcija velja samo do 15.6.2017 oziroma do razprodaje zalog!

Komentarjev: - ogled komentarjev
Nova akcija Target

Skupaj s proizvajalcem vam znova omogočamo nakup šolskih kompletov iz stare kolekcije po neverjetni ceni 29,90 €. V kompletu dobite kvalitetno šolsko torbo na kolesih, polno peresnico ter vrečko Target.

Komentarjev: - ogled komentarjev
25% popust na Target
Akcija na izbrane modele Target Samo do konca meseca Aprila 2017 vam izbrane šolske torbe in pripadajočo linijo ponujamo po izjemnih cenah s kar 25% popustom. Tako smo vam naše najbolj prodajane šolske torbe še približali. Akcija velja do konca Aprila oziroma do razprodaje zalog!  ..
Nagradna igra ter ugodni nakupi

Vsi ki bodo pri nas kupili šolske potrebščine v višini nad 70 € boste sodelovali v nagradnem žrebanju v katerem bomo izžrebali bogate nagrade. Vse šolske potrebščine naročene do 31.8.2015 vam bomo dostavili brezplačno. (velja za nakupe nad 40 €).  Ker pa se zavedamo, da je nakup šolskih potrebščin precejšen strošek, še posebno za družine z dvema ali več otroci vam omogočamo nakup na obroke s plačilnimi karticami Diners, NLB ter ostalimi obročnimi karticami. Naš minimalni mesečni obrok je samo 10€, kar vam bo zagotovo pomagalo prebroditi ta strošek

Komentarjev: - ogled komentarjev
Akcija - CasualPlay

Do 24.05.2015 pa vam na vse izdelke CasualPlay priznamo kar do 17% dodatnega popusta. Tako lahko v tem času skupaj z nagradnimi točkai, ki jih zbirate na vašem računu prihranite kar 21%. Vsi popusti se obračunajo na blagajni.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Cam – popust na kolekcijo 2015

Gledati na svet z otroškimi očmi, da bi razumeli, kaj otrok dejansko potrebuje, je slogan, ki se ga drži blagovna znamka Cam že več kot 40 let. Ta odločitev ima za posledico med drugim tudi to,  da je Cam postal ena izmed redkih blagovnih znamk v Italiji, ki več kot 95% celotnih izdelkov proizvede v celoti v Italiji. Ta odločitev se odraža v odličnosti izdelkov in prefinjenih barvnih kombinacijah. Cam izdelki so dovršeno izdelani v vseh pogledih, naj si bo to v praktičnosti, uporabnosti ali v detajlih.

Kind + Jugend 2014

Še slabe teden nas loči od največjega otroškega sejma v tem delu sveta Kind + Jugend 2014 v Nemčiji, kjer bodo v veliki večini že predstavljene kolekcije otroških vozičkov in opreme 2015 . Tam bomo tudi mi in prepričani smo, da nam bodo proizvajalci ponudili veliko novega in zanimivega. Naše utrinke vam bomo strnili po sejmu.

S sejmom pa prihaja tudi čas za čiščenje skladišč in razprodaje starih zalog iz kolekcije 2014. 

Do 15.9.2014 oz do razprodaje zalog pri našem dobavitelju vam ponujamo neverjetno ceno za celoten komplet otroškega vozička trio Otutto deluxe v barvi marina priznanega Italijanskega proizvajalca Inglesina. Voziček je izdelan v Italiji.