Inglesina, Italijanska pripoved o ljubezni

Ta pripoved se prične daljnega leta 1963, prav v predbožičnem času, ko svet prevzamejo družinske vrednote in toplina doma. Takrat je bila rojena Inglesina Baby.

Liviano Tomasi je postal del avanture v svetu vozičkov. Filozofija, ki ga je gnala, je preprosta in sicer izdelati voziček, ki bo v pomoč pri skrbi za nežnega otroka. Prav ta filozofija mu je pomagala pri rasti podjetja. Prvi revolucionarni voziček po imenu Apollo je iz Inglesine prišel v sedemdesetih letih. Inglesina je želela deliti svojo skrb do otrok s tem, de je ves čas izdelovala izdelke, ki so izžarevali prestiž in kvaliteto. S to filozofijo je Inglesina vstopila tudi v osemdeseta leta, ko je pričela z izdelavo tudi drugih izdelkov, ki so potrebni pri negi in skrbi za otroka. Izkušnje in strast sta vedno vodila podjetje naprej k konstantnemu iskanju najboljšega razmerja med zgodovino, izkušnjami in napredkom. Zadnji tak rezultat je voziček Quad, ki je kljub izredno modernim linijam istočasno izredno robusten.

O Inglesini

Tudi zaposleni v Inglesini so starši in imajo prav tako kot njihovi kupci izkušnje, kaj pomeni biti starš. Skupaj delijo vaše in njihove skrbi in doživetja. Kdo bi bolje razumel, kaj potrebuje starš kot nekdo, ki je prav tako starš. Tako vemo, da je rojstvo otroka izredno veselje in radost, istočasno pa prinese tudi veliko odgovornost. Prav zato Inglesina trdo dela že 50 let, da so lahko starši brezskrbni, ko otrok potuje z Inglesino.

Njihovi cilji so udobje, varnost in funkcionalnost. Naša orodja so raziskave, inovacije in slog.       

To je svet Inglesine: svet "zgrajen s srcem", ki je vedno v poklon otrokom.

Izdelki podjetja Inglesina pridejo na tržišče, ko so preverjene in dokončane še najmanjše podrobnosti. Njihovi izdelki na tržišču so tehnološko dovršeni, kvalitetni in izžarevajo tradicijo. Zato vam Inglesina ob menjavi kolekcije ni predstavila novih izdelkov, predstavila je le nove barvne kombinacije, ki tako sledijo svetovnim trendom. Inglesina pa je ponovno dokazala, da kljub sledenju trendom lahko še vedno staršem ponudijo tudi tradicijo.

Voziček Classica je eden takih primerov. Classica je prestižen brezčasen voziček, ki ga Inglesina ponuja staršem že vse od leta 1963, ki je takrat nosil ime London. V vsem tem času je voziček doživel le nekaj sprememb.

Tako boste ob nakupu katerega koli izdelka Inglesina prejeli izdelek, ki je ne glede na kolekcijo vedno »in« in ga boste z veseljem pokazali prijateljem in znancem.