Kdo sem?

Sem peresno lahek voziček! Vsi, ki me poznajo vedo, da sem čarodej in nepremagljiv v praktičnosti in lahkotnosti. Lahko me odpreš, zložiš ter dvigneš in vse to samo z eno roko.A kljub vsemu temu sem kvaliteten in izredno uporaben.

Še vedno dvomiš? Naj ti povem kje ti lahko pomagam!

Če dosti potuješ, če obožuješ nedeljske družinske izlete ali samo potrebuješ skok v trgovino, sem tukaj in vedno pripravljen pomagati. Če se otrok približuje 6 mesecem starosti sem že primeren zanj. Nekateri moji bratci pa zanj poskrbijo že od rojstva dalje. Tudi takrat, ko otrok že sam raziskuje okolico in hodi okoli, ti nisem ovira. Ko pa zaradi utrujenosti ne zmore več sem takoj pripravljen in na razpolago.

In zakaj sem tako samozavesten? Tukaj so moje prednosti!

V naši družini smo raznoliki in imamo radi barve in tako lahko izbiraš med veliko barvami in modeli. Smo lahki, najlažji med nami ima samo 3,9 kg in nosi ime Pali TRE.9. Povsod me lahko skriješ, brez da sem v napoto. Lahko sem kjerkoli vedno na razpolago, še najbolje v Avtomobilu. Dostopen sem za vsak žep. Sem varen, imam 5 točkovni varnostni pas, večinoma dežno prevleko, strehico in največkrat celo sprednje varovalo. Tako lahko najbolje pomagam, ker to tudi želim.

Pst, imam pa tudi pomanjkljivosti

Ker pa nihče ni brez napak sem pa tudi samokritičen! Poglejte kje malo zaostajam. Imam manjša kolesa, zato sem bolj primeren za mestne vožnje, saj mi večje neravnine malce nagajajo. Vedno ne morem ponuditi najbolj udobnega spanja, saj naklon pri vseh modelih ni mogoče spustiti do vodoravnega položaja.

Najboljši sem!

Če me izberete ste se odločili prav, saj sem idealen partner za potovanja, hitre skoke v trgovino. ali nedeljska potepanja. Samo poglejte koliko nas je in sigurno bo kateri iz naše družine pravi tudi za vas!

Jaz sem pripravljen na potepanja z Vami, pa vi?