Noseči ste in gledate modularni otroški voziček Peg Perego in ugotavljate kako obširno ponudbo modelov ter ogrodij ima Peg Perego v ponudbi? Kateri je sploh primeren za Vas? Kako izbrati ta pravega?

Modularni seti vozičkov so načeloma najbolj primerna izbira za začetek življenjske poti vas kot staršev in vašega otroka. Če se sprašujete zakaj je razlog v tem, da nakup celotne kombinacije različnih artiklov med sabo (voziček, košara, športni del sedeža, avtosedež in torba) vam optimizira nakup in funkcionalnost - uporabnost seta. Kajti ločeno nakupovanje posameznih artiklov nosi s sabo samo večji strošek in ponavadi nekompatibilnost.

Iz tega razloga se je podjetje Peg Perego odločilo narediti serijo različnih modularnih otroških vozičkov z različnimi ogrodji v različnih kombinacijah. S tem se želi Peg Perego približati večini staršev. Modularne sisteme Peg Perego lahko razdelimo po dveh osnovnih lastnostih in sicer:

Po dobavljeni opremi:

  • Completo modularni sistemi vsebujejo otroški voziček, košaro, avtosedež, previjalno torbo ter prevleko za noge na vozičku.
  • Sportivo modularni sistemi vsebujejo otroški voziček, košaro, avtosedež in previjalno torbo.

Po vrsti ogrodja (posamezno ogrodje bomo opisali spodaj):

  • Easy drive switch
  • Book Plus
  • Book Plus S
  • Book Plus 51
  • Book Cross
  • Book Plus Pure, special edition
  • Book Plus 500, special edition (ni na voljo v spletnih trgovinah).

Otroški voziček z ogrodjem Easy Drive Switch

Easy Drive Switch ogrodje se zapira na dežnik in je namenjen tistim staršem, ki jim primanjkuje prostora v stanovanju ali v prtljažniku. Odlično se obnese v urbanih okoljih, kjer se ga zelo lahkotno vozi. 

Otroški voziček z ogrodjem Book

Vsa ogrodja book se zapirajo na knjigo.

Med vsemi ogrodji book je najboljši (TOP) ogrodje Book Plus S saj ima ročko za potisk vozička oblečeno v eko usnje, kolesa Soft-Ride, ki ima dobre lastnosti napihljivih gum brez možnosti predrtja in blokado vrtljivih sprednjih koles na ogrodju brez potrebe, da se sklonite h kolesu za aktivacijo. Te karakteristike dajejo ogrodju unikaten in eleganten dizajn. Ogrodje je na voljo v dveh barvnih kombinacijah, srebrno-črni ter črni barvi

Ogrodje Book 51 že s samim imenom pove njegovo poglavitno prednost, to je širina, ki je samo 51 cm. Zaradi majhne širine gre otroški voziček s tem ogrodjem povsod, v ozkem dvigalu, v trgovini med ozkimi policami. Konec koncev pa pridobi tudi kakšen cm v prtljažniku avtomobila. Ogrodje je na voljo v dveh barvnih kombinacijah, belo-črni ter Titanium barvi

Ogrodje Book Plus je osnovni model ogrodja in začetnik ogrodij »Book«. Je kompakten in lahek, omogoča vožnjo z eno roko. Ogrodje je na voljo v dveh barvnih kombinacijah, srebrno-črni ter črni barvi

Ogrodje Book Cross, novost kolekcije 2016 je v nasprotju z vsemi ostalimi Book podvozji trikolesnik z večjimi Soft-Ride kolesi, ki so namenjeni tudi slabšim cestam. Spada v premium razred ogrodij Book, saj ima tudi Cross sistem za zaklepanje vrtenja sprednjih koles na ogrodju in ni potrebno sklanjanje za aktivacijo. Book Cross ima tudi ročno zavoro za vožnjo navzdol.

V ponudbi kolekcije Book pa najdemo tudi ogrodja z oznako »special edition« Book Plus 500, ki je dobavljiv v črni barvi. Book plus 500 je dinamično ogrodje z oznakami in dekoracijami Fiata, ki obeležuje enega izmed legendarnih avtov v Italiji Fiat 500. Naslednje ogrodje v tej seriji je Book Pure, ki je zaradi drobnih dodatkov namenjen tistim, ki iščejo eleganten otroški voziček oz. glamur.

Otroški vozički Peg Perego slovijo po svoji kvaliteti in trpežnosti. Med vsemi ponujenimi možnostmi ne bi smeli imeti težav pri iskanju modela, ki je narejen prav za vas. Velja, kot pravijo v Peg Peregu  »Svoboda odločanja…!«