Quinny bo v kratkem precej prenovil svojo ponudbo športnih otroških vozičkov v družini, ki slišijo na ime Zapp. Pred kratkim je predstavil 3 nove modele in sicer Zapp Xpress, Zapp Flex in Zapp Flex plus.

Pri snovanju in oblikovanju vseh treh vozičkov je Quinny ostal zvest linijam na tržišču že zelo uveljavljenega Zappa Xtra. Vsi vozički se zlagajo na kompakten način in so zloženi zelo majhnih dimenzij. Linije novih vozičkov pa so drznejše in ostrejše in komaj čakamo na omejene serije teh vozičkov, ki bodo zagotovo prava paša za oči.

Zato smo prepričani, da bodo tudi novi modeli navdušili mnoge mamice po širnem svetu tako zaradi uporabnosti kakor tudi zaradi videza.

Quinny Zapp Xpress

Najbolj osnoven model prinaša malce trše hrbtišče. Je lahek in enostaven za zlaganje. Ob uporabi košare ali avtosedeža pa je uporaben že od rojstva dalje.

Zapp Xpress ima vodoodporne materiale, ki so istočasno odporni tudi na madeže. Vzdrževanje vozička je zato enostavnejše. Odlikuje ga še kompaktno 3D zlaganje in velika nakupovalna košara ter že vsem znano odlično vodenje.


Quinny Zapp Flex

Vedno pripravljen na pot in izredno vodljiv. Reverzibilen sedež se v obe smeri popolnoma poleže in je spanje zato slajše. Z dodatki je tudi ta primeren od rojstva dalje. Enako ima Zapp Flex vodo-odbojne materiale, ki so odporni tudi na madeže.


Quinny Zapp Flex Plus

Združuje udobje z fleksibilnostjo. Tudi Flex plus ima reverzibilen sedež, poleg tega pa ima tudi enojno ročko za vodenje vozička. Zato se ga enostavno vodi tudi z eno roko. Zaradi tega se zlaga drugače, a še vedno kompaktno.


Modni, a priročni in uporabni dodatki

Pri vseh treh modelih pa boste lahko tudi izmed veliko dodatkov in dodatne opreme.

Quinny Zapp – ikonski voziček bo kmalu postal še boljši.