Menu
Košarica

Novosti RSS Feed

26 Dec 16 Playmobil
Bimbo 0 1046
Zgodovina blagovne znamke PlaymobilPlaymobil je registrirana blagovna znamka nemškega podjetja Geobra Brandstätter GmbH. Prvič jih je zasnoval Hans Beck med leti 1971 in 1974. Beck je usposobljen mizar, ki je imel tudi svoj konjiček, izdelovanje konjiček modelnih letal. Ti izdelki so postali uspešnica pr..
15 Oct 16 Peg Perego – kolekcija 2017
Bimbo 0 1006
Kot vsako leto v tem času na tržišče prihajajo nove kolekcije otroške opreme kot po tekočem traku. V začetku Septembra je namreč v nemškem Kölnu ogromen sejem, kjer večina proizvajalcev te branže prikaže svoje novosti in spremembe. Novosti se nato v relativno kratkem času pojavijo tudi na tržišču.Tudi pr..
13 May 16 Nove šolske torbe Target Reflex
Bimbo 0 797
Otroci so naše največje bogastvo in vsakemu staršu je njihovo zdravje najpomembnejše. Ena pomembnejših prelomnic na poti odraščanja je prav gotovo vstop v šolo. Če otroci z navdušenjem izbirajo šolsko torbo in pričakujejo prvi šolski dan je za starše ta čas zagotovo precej težji. Poleg dejstva, da je za šo..
07 Feb 16 Prihodnost bo kmalu tu – predstavljamo vam SmartBe
Bimbo 0 692
Predstavljamo Vam voziček, ki vozi popolnoma samostojno. Primeren je predvsem za starše, ki se ukvarjajo s športom. Voziček SmartBe ima kar nekaj revolucionarnih rešitev, ki jih do sedaj še niste opazili pri nobenem otroškem vozičku.Popolnoma avtonomna vožnjaSmartBe ima tri načine delovanja. Je prvi ot..
02 Oct 15 Posteljica Chicco Next 2 Me
Bimbo 0 2688
Chicco Next 2 MeZibelka Next 2 Me Chicco je prisotna na tržišču od začetka leta 2014 in je presenetila marsikaterega starša z funkcionalnostjo. Sama prodaja tega artikla se konstantno vzpenja, predvsem pa je veliko odobravanje doživela s strani mamic, katerim je zibelka ponudila optimalna rešitev za prve..
22 Sep 15 Novost 2016 - živahen Peg Perego Book Cross
Bimbo 0 953
Najbolj zanimiva novost v kolekciji 2016 blagovne znamke 2016 je nov voziček v družini Book, ki se obrača za imenom Cross. Book Cross po videzu ne kaže kakšne povezave z ostalimi vozički v družini book, saj gre za nov 3-kolesnik, ki je namenjen vsestranski uporabi, tako v mestnem vrvežu kot na podeželskih ..
21 May 15 Distributer in serviser blagovne znamke Pali
Bimbo 0 293
Blagovna znamka Pali si zagotovo zasluži večjo prepoznavnost v Sloveniji. Pali je družinsko podjetje, ki že več kot 90 let izdeluje otroško pohištvo. Filozofija blagovne znamke Pali je znanje in tradicija v službi vašega otroka.Tradicija dolga skoraj že stoletje se je iz roda v roda prenašala skozi štiri..
21 May 15 DISTRIBUTER IN SERVISER BLAGOVNE ZNAMKE CAM
Bimbo 0 237
Gledati na svet z otroškimi očmi, da bi razumeli, kaj otrok dejansko potrebuje, je slogan, ki se ga drži blagovna znamka Cam že več kot 40 let. Ta odločitev ima za posledico med drugim tudi to,  da je Cam postal ena izmed redkih blagovnih znamk v Italiji, ki več kot 95% celotnih izdelkov proizvede v celoti..
21 Jan 15 BubbleBum
Bimbo 0 239
BubbleBum je varen, cenovno dostopen in izjemno lahek avtosedež jahač, ki rešuje popolnoma vse težave, ki sicer pestijo starše pri uporabi otroških avtosedežev. BubbleBum je napihljiv, zato ga lahko enostavno zložimo in pospravimo v torbico ter vzamemo s seboj kamorkoli. Zagotavlja izjemno varnost, saj z..
13 Aug 14 Peg Perego SI switch
Bimbo 0 150
Peg Perego SI switchTukaj je Peg Perego SI switch, super nov, super kompakten in reverzibilen voziček primeren tudi za novorojenčka. Presenečeni boste kako dinamičen in fleksibilen je. Čeprav pa je SI switch izredno lahek (tehta samo 8 kg) ima reverzibilen sedežni del, tako da otrok lahko med vožnjo gled..
04 Aug 14 Neverjeten avtosedež
Bimbo 0 355
DOONA - avtosedež nove generacijeAvtosedež Doona povsem spreminja pogled na tržišču otroških potovalnih sistemov. Avtosedež skupine 0+ (0-13 kg) ima integrirana kolesa in postane voziček. Prav ste prebrali, res postane voziček.Ste bili kdaj pred vprašanjem kako iti z otrokom na avion? Z avtosedežem D..
03 Aug 14 Chicco ELETTA Confort 2015
Bimbo 0 190
Nov model avtosedeža Chicco ELETTA Confort v novi kolekciji.V novi kolekciji 2015 je Chicco svoj najbolj prodajan model avtosedeža Eletta nadgradil z še več udobja in več varnosti. Avtosedežu je priložen 3D notranji vložek, kateri otroku nudi ravno podporo za hrbtenico v prvih mesecih življenja. Oblazinj..
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)