Novosti

Pali Pappy Rock

Nova evolucija stolčkov za hranjenje je tu!

Vsem staršem, ki so se do sedaj spraševali zakaj še noben od proizvajalcev ni pomislil o nadgradnji nadvse uporabnega izdelka, ki združuje stolček za hranjenje in ležalnik za dojenčka, s funkcijo samodejnega zibanja sporočamo. Pali Pappy Rock je tu. Ima vse kar si starši želijo od takega otroškega pripomočka. Pappy Rock lahko zato nadvse praktično uporabljate že od rojstva dalje ter tja nekje do starosti 36 mesecev.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Novi vozički Quinny Zapp

Quinny bo v kratkem precej prenovil svojo ponudbo športnih otroških vozičkov v družini, ki slišijo na ime Zapp. Pred kratkim je predstavil 3 nove modele in sicer Zapp Xpress, Zapp Flex in Zapp Flex plus.

Pri snovanju in oblikovanju vseh treh vozičkov je Quinny ostal zvest linijam na tržišču že zelo uveljavljenega Zappa Xtra. Vsi vozički se zlagajo na kompakten način in so zloženi zelo majhnih dimenzij. Linije novih vozičkov pa so drznejše in ostrejše in komaj čakamo na omejene serije teh vozičkov, ki bodo zagotovo prava paša za oči.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Playmobil

Igrače Playmobil so odlična izbira za vašega otroka saj jim dolgoletna tradicija in strokovno osebje zadolženo za razvoj zagotavljajo varno igro z nešteto možnostmi domišljijskega razvoja in uporabe. Seti Playmobil med drugim tudi izboljšujejo motorične in tehnične sposobnosti otrok.

Ker so kocke uporabne v daljšem starostnem obdobju otrok tudi ne bodo tako hitro, kot večina igrač, romale v smeti.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Peg Perego – kolekcija 2017

Edina prava novost je košara, ki je sestavni del top vozičkov Book. To je Navetta Elite s katero je Peg Perego ponudbo dvignil na povsem nov nivo. Oblazinjenje Navette Elite je iz Premium materialov, edinstven patentiran ročaj z videzom usnja ponuja idealen oprijem, ko košaro prenašate v roki. Ročaj je integriran v strehico košare in je praktično neviden. V njej lahko otroka varno prevažate do teže 10 kg. Košara Navetta Elite je sestavni del najboljših – top kombinacij potovalnih kompletov Peg Perego, zato je tudi kit, ki je potreben za prevažanje otroka v avtu, priložen serijsko.

Nove šolske torbe Target Reflex

Nove šolske torbe Reflex imajo edinstven sistem z imenom »Flexiball«. Ta edinstven sistem šolski torbi omogoča, da se torba v vseh pogojih optimalno prilagodi otrokovemu hrbtišču. »Flexiball« je novost na področju izdelave šolskih torb in pravilno prerazporedi težo šolske torbe. Vgrajena krogla omogoča samodejno pravilno prilagoditev ledvenega dela ne glede na konstitucijo in držo otroka. Medtem, ko otrok hodi se sistem giblje z otrokom in zmanjšuje obremenitve med hojo. Tako je razporeditev teže ves čas optimalno razporejena ne glede na postavo otroka.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Prihodnost bo kmalu tu – predstavljamo vam SmartBe

SmartBe je minimalistične moderne zasnove z naprednimi funkcijami za neverjetno udobje otroka in staršev. Lahko vozi samostojno, v notranjosti košare SmartBe samodejno vzdržuje nastavljeno temperaturo, ima grelnik stekleničk za malčka ter tudi polnilnik telefonov. Vse to in še več je SmartBe, ki bo najbrž kmalu tu.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Posteljica Chicco Next 2 Me

Zibelka je na voljo v različnih barvnih kombinacijah, v kolekciji 2016 je bila dodana kot limited edition še barva denim tako, da lahko vsak najde barvo, ki je najbolj primerna za njihovo okolje. Prav tako je možen tudi dokup same posteljnine v različnih barvnih kombinacijah in je sestavljena iz prešite odeje, rjuhe za prešito odejo, rjuhe za vzmetnico…

Novost 2016 - živahen Peg Perego Book Cross

Book Cross po videzu ne kaže kakšne povezave z ostalimi vozički v družini book, saj gre za nov 3-kolesnik, ki je namenjen vsestranski uporabi, tako v mestnem vrvežu kot na podeželskih poteh in se ne zlaga na dežnik. Je sicer manjši on najbolj znanega 3-kolesnika blagovne znamke Peg Perego GT3, a še vedno dovolj velik in robusten za manj utrjene makadamske poti.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Šolska torba, ki spreminja barvo
Ste že kdaj kupili vašemu deklici šolsko torbo, katere se je hitro naveličala, saj ji ni bila več všeč? Ko ste jo kupovali je bila najboljša, najlepša in je bila vsa navdušena, ko pa se je odpravila v šolo si je želela druge, ker ima sošolka torbo druge barve? Takrat se bili najbrž malo slabe volje in si rekli saj katerokoli torbo bi izbrali bi bilo isto… Pa ni res tako, sedaj imate možnost izbrati torbo zaradi katere si bodo sošolke želele spremembo. Kot prvi v Sloveniji vam namreč ponujamo ultimativno šolsko t..
Komentarjev: - ogled komentarjev
Distributer in serviser blagovne znamke Pali

Blagovna znamka Pali si zagotovo zasluži večjo prepoznavnost v Sloveniji. Pali je družinsko podjetje, ki že več kot 90 let izdeluje otroško pohištvo. Filozofija blagovne znamke Pali je znanje in tradicija v službi vašega otroka.

Smo pooblaščeni distributer, zastopnik ter serviser za blagovno znamko Pali. Če potrebujete servis, nadomestni del ali kakšno pomoč nas kontaktirajte.

Komentarjev: - ogled komentarjev