Gledati na svet z otroškimi očmi, da bi razumeli, kaj otrok dejansko potrebuje, je slogan, ki se ga drži blagovna znamka Cam že več kot 40 let. Ta odločitev ima za posledico med drugim tudi to,  da je Cam postal ena izmed redkih blagovnih znamk v Italiji, ki več kot 95% celotnih izdelkov proizvede v celoti v Italiji. Ta odločitev se odraža v odličnosti izdelkov in prefinjenih barvnih kombinacijah. Cam izdelki so dovršeno zasnovani in izdelani v vseh pogledih, naj si bo to v praktičnosti, uporabnosti ali v samih detajlih izdelave.

Te lastnosti blagovni znamki Cam zagotavljajo prepoznavnost v več kot 80 državah sveta, kjer cenijo kvaliteto in uporabnost izdelkov Made in Italy.

Cam praznuje že več kot 40 let uspeha. Družinsko podjetje je bilo ustanovljeno 1969 kot rezultat podjetniške žilice in talenta bratov Franca, Alda in Maria.

Cam je že zdavnaj prerasel majhno družinsko podjetje in je postalo eno najpomembnejših podjetij v sektorju proizvajalcev otroške opreme v zgodnjih letih do vrtca. Zgodba o uspehu je rasla iz dneva v dan, zahvaljujoč zavezanosti in predanosti.

V teh 4 desetletjih so bratje Rho v podjetje vložili veliko nenavadnega poslovnega čuta, vztrajnosti in znanja. Stalno raziskovanje, iskanje naprednih tehnologij, največje varnosti in kakovosti zagotavljajo varne, unikatne in kvalitetne izdelke po meri otroka.

Trdno zakoreninjeno prepričanje o izrednem pomenu oznake "Made in Italy" se je do danes izkazalo kot zmagovalna izbira in je v resnici eden od primerov pravilnega predvidevanja bratov Rho katerim Cam dolguje svoj pomen v Italiji in drugod po svetu. Predvsem pa gre temu zahvala, da je blagovna znamka Cam sinonim za varnost in kakovost.

Poslanstvo blagovne znamke Cam je gledati na svet skozi otroške oči in razumeti točno tisto, kar potrebujejo. Za Cam to pomeni ohranjanje naše miselnosti odprte za nova odkritja, iskanje inovacij in željo po izvedeti več in vse to po čudežu, s katerim otrok gleda na svet vsak dan. V bistvi lahko samo nekdo, ki gleda na svet iz otrokovega vidika najde rešitve, s katerim njihov svet postane prijetnejši in predvsem varnejši.

Cam vsak svoj izdelek tako zasnuje z vizijo in zavedanjem, da mora biti vsak izdelek Cam varen, edinstven in »samo za otroke«. Le na ta način so lahko prepričani, da s tem otroku dajo možnost, da se svobodno izraža v svojem svetu, ki ga imajo v sebi.

Vsi radi slišimo, ko nekdo reče »Bravo« Vendar je za nekoga, ki gleda na svet skozi otroške oči najbolj zadovoljujoče, ko izdelek pohvalijo tisti, ki vedo kaj zadovolji otroke in njihove mamice. Cam ve vse o tem, saj iz tega razloga svoje izdelke razstavlja na najbolj pomembnih sejmih in tekmovanjih ter vedno z isto dinamiko, polno energijo in navdušenjem predstavljajo svoje izdelke ter obenem pridobivajo pomembne informacije kaj potrebujejo otroci in njihovi starši. Razlog je, da se nikoli ne moreš naveličati oblikovati in izdelovati lepih, udobnih in varnih izdelkov po meri otrok.

Prava vrednost izdelkov blagovne znamke Cam leži znotraj vsakega izdelka, ki je prepotoval dolgo pot raziskav, oblikovanja, razvoja in preskusov preden je dosegel dosegel svoj končni namen, služiti otroku ter družini in dan za dnem zagotavljati nasmehe malčkov in občudovanja odraslih.

Te je razlog, zakaj so si mnogi izdelki Cam prislužili nagrade za najboljše in najkvalitetnejše izdelke ter mnogo aplavzov najbolj uglednih, predvsem mamic ter očetov.

Ker je tudi nas blagovna znamka Cam očarala in menimo, da si izdelki Cam zaslužijo večjo prepoznavnost tudi na Slovenskem trgu smo se s podjetjem Cam dogovorili za skupno sodelovanje. Tako vam z veseljem sporočamo, da smo postali pooblaščeni ekskluzivni zastopnik ter distributer blagovne znamke Cam v Sloveniji.

Prav tako od začetka tega meseca nudimo tudi servisne storitve za vse izdelke podjetja Cam, tako za izdelke v garanciji kot tudi za izdelke izven garancijskega roka. Servisne storitve pa zagotavljamo tudi za vse izdelke Cam, ki niso bili kupljeni pri nas. Potrebujete rezervni del, popravilo? Z veseljem vam bomo pomagali.

Imate sami fizično ali spletno trgovino in želite spoznati izdelke dovršene in kvalitetne izdelke Cam ter jih ponuditi svojim strankam? Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za predstavitev in sodelovanje.