Chicco Next 2 Me

Zibelka Next 2 Me Chicco je prisotna na tržišču od začetka leta 2014 in je presenetila marsikaterega starša z funkcionalnostjo. Sama prodaja tega artikla se konstantno vzpenja, predvsem pa je veliko odobravanje doživela s strani mamic, katerim je zibelka ponudila optimalna rešitev za prve mesece otrokovega življenja. Chicco Next 2 me je primerna za otroke od 0-6 mesecev oz. do cca 9 kg otrokove teže.

Zibelka Chicco Next 2 Me je posteljica, ki omogoča tako imenovanje "co-spleeping" spanje otroka, kar pomeni, da je Next 2 Me ob-posteljna posteljica, ki omogoča spanje dojenčka tik ob postelji v prvih mesecih življenja.

Tak način spanja ima za otroka in mamico več prednosti:

  • spodbuja k pridobivanju pravilnega cikla spanja in budnosti;
  • materi omogoča dojenje otroka neposredno v postelji;
  • dojenček se v prvih mesecih življenja bolje odziva zaradi neposrednega stika z materjo ponoči, še posebej, če ga je strah ali je bolan.

Ob nakupu zibelke dobite vse kar potrebujete za varno spanje otroka ob postelji, jekleno ogrodje, oblazinjenja posteljice, vzmetnico ter tudi torbo za lažji prenos, če greste na dopust.

Na trgu sicer obstaja več podobnih posteljic in Chicco Next 2 Me ni ne prva ne zadnja, ki je prišla na trg s podobnimi funkcijami a ima par lastnosti, katere zibelko-posteljico naredijo drugačno in sicer, da se jo lahko prilagodi na vse vrste postelj, tudi take s predalnikom pod posteljo, da omogoča nastavitev 6 različnih višin, ki se regulirajo ali nastavijo na obeh straneh in posledično omogoča tudi nagib posteljice ter s tem otroku omogoča boljše dihanje in/ali  prebavo. Vključena sta 2 varnostna pasova, ki omogočata pritrditev posteljice k postelji in s tem njeno stabilnost in sigurnost. Posteljica je tuni na kolesih, katera omogočajo enostaven premik postelje v druge prostore stanovanja.

Tehnične karakteristike posteljice Chicco Next 2 Me

  • dolžina postelje 93 cm
  • širina postelje 69 cm
  • višina nastavljiva med 66/81 cm

Zibelka je na voljo v različnih barvnih kombinacijah, v kolekciji 2016 je bila dodana kot limited edition še barva denim tako, da lahko vsak najde barvo, ki je najbolj primerna za njihovo okolje. Prav tako je možen tudi dokup same posteljnine v različnih barvnih kombinacijah in je sestavljena iz prešite odeje, rjuhe za prešito odejo, rjuhe za vzmetnico…

Chicco Next 2 Me tako ponuja mamici ter otroku veliko udobja v prvih mesecih življenja in če želite imeti otroka v začetku v svoji bližini je Next 2 Me prava izbira.