Blagovna znamka Pali si zagotovo zasluži večjo prepoznavnost v Sloveniji. Pali je družinsko podjetje, ki že več kot 90 let izdeluje otroško pohištvo. Filozofija blagovne znamke Pali je znanje in tradicija v službi vašega otroka.

Tradicija dolga skoraj že stoletje se je iz roda v roda prenašala skozi štiri generacije. Na začetku so bili vsi izdelki izdelani ročno, kasneje se je pridnim rokam pridružila tudi najsodobnejša tehnologija. Inovativnost, spretnost in znanje nenehno izboljšujejo izdelke Pali, tako blagovna znamka Pali ponuja izredno kvalitetne izdelke z izrazito pozornostjo pri izdelavi detajlov. Ne glede na tip izdelave pa izdelki izžarevajo eno, to je ljubezen do odlično izdelanega izdelka za otroka.

Vsi izdelki Pali imajo močan slog, enostavne, a moderne linije!

Fuzija med različnimi lesovi, različnimi toni lakov in razvoja pri projektiranju.

Vse to samo za vašega otroka. Kakovost, eleganca in inovativnost so vedno določene že pri zasnovi. Danes blagovna znamka Pali ponuja širok spekter pohištva in tudi ostale opreme za otroke. V novih kolekcijah pa so se pohištvu pridružili tudi otroški vozički.

Filozofija Pali je enostavna, da pohištvo in oprema postane del otrokovega življenja, pri čemer je nujen neponovljivi slog ter varnost ter prefinjenost. Njihova skrivnost je ustvarjati strokovno in gledati v prihodnost, ob tem pa obenem ohranjati tradicijo in ljubezen do otrok.

Blagovni znamki Pali so svoja življenja posvetile štiri generacije, a kljub temu njihovi izdelki še vedno prebujajo močna čustva v njih in v nas. Pali je v začetku proizvajal stole, a je svojo strast kmalu preusmeril na otroške posteljice ter zibelke. Podjetje Pali je pomembna referenčna točka za vse proizvajalce otroškega pohištva. Ermenegildo Pali, obrtnik, ki je iz ljubezni do otrok ter dobro izdelanega izdelka začrtal pot celotne generacije Pali. V vsem tem času se je spremenila samo tehnologija izdelave, ki sledi modernim smernicam, vse ostalo je ostalo enako, strast in ljubezen, do otrok in do dobro izdelanega izdelka.

Smo pooblaščeni ekskluzivni distributer, zastopnik ter serviser za blagovno znamko Pali. Če potrebujete servis, nadomestni del ali kakšno pomoč nas kontaktirajte. Želite obiskati uradno stran Pali?

Imate sami fizično ali spletno trgovino in želite spoznati izdelke dovršene in kvalitetne izdelke Pali ter jih ponuditi svojim strankam? Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za predstavitev in sodelovanje.