Kot vsako leto v tem času na tržišče prihajajo nove kolekcije otroške opreme kot po tekočem traku. V začetku Septembra je namreč v nemškem Kölnu ogromen sejem, kjer večina proizvajalcev te branže prikaže svoje novosti in spremembe. Novosti se nato v relativno kratkem času pojavijo tudi na tržišču.

Tudi pri Peg Peregu ni kaj dosti drugače. Letos nas je celo malce presenetil in določene modele sprostil na tržišče že celo nekaj dni pred sejmom. V naši ponudbi že najdete novo kolekcijo 2017, zato je čas, da vam tudi predstavimo spremembe. Pravzaprav presenetljivih novosti ni, Peg Perego je le pomladil svojo kolekcijo z novimi, svežimi barvami ter še boljšimi materiali.

Edina prava novost je košara, ki je sestavni del top vozičkov Book. To je Navetta Elite s katero je Peg Perego ponudbo dvignil na povsem nov nivo. Če pogledamo malce zgodovino košar pri Pegu. Že vrsto let ima Peg v svoji ponudbi trdo košaro Navetta XL, ki še vedno ostaja v osnovni konfiguraciji potovalnih kompletov Book. Pred kratkim je na svet prišla njena mehka zložljiva sestrica, Navetta Pop Up. Ta se je izkazala za odlično sopotnico v avtu, saj zloženo lahko potisnete praktično kamorkoli. A ima tudi košara Pop Up ta par pomanjkljivosti. Največja je ta, da v njej ni mogoče prevažati otroka v avtu, saj za to nima homologacije.

Navetta Elite                              

Oblazinjenje Navette Elite je iz Premium materialov, edinstven patentiran ročaj z videzom usnja ponuja idealen oprijem, ko košaro prenašate v roki. Ročaj je integriran v strehico košare in je praktično neviden.

V njej lahko otroka varno prevažate do teže 10 kg. Košara Navetta Elite je sestavni del najboljših – top kombinacij potovalnih kompletov Peg Perego, zato je tudi kit, ki je potreben za prevažanje otroka v avtu, priložen serijsko.

Potovalni sistemi Book

Vse tri zgoraj opisane košare pa so tudi v kolekciji 2017 sestavni del potovalnih kompletov oziroma modularnih sistemov otroških vozičkov Peg Perego. Na podlagi priložene košare se razlikuje tudi ime posameznega potovalnega kompleta na primer:

  • Book modular Elite (priložena košara Navetta Elite)
  • Book Modular Pop Up (priložena košara Navetta Pop Up)
  • Book Modular XL (priložena košara Navetta XL)

Glede na izbran tip košare so na voljo potem različne barve. Je pa glede na izbrano košaro tudi oblazinjenje celotnega kompleta različno. Pri Elite so uporabljeni Premium materiali, ki so v istem kompletu uporabljeni tudi pri avtosedežu Primo Viaggio SL, oblazinjenju vozička ter tudi pri previjalni torbi.  

Pri vsakem potovalnem kompletu pa je mogoče izbirati tudi med tremi različnimi podvozji Book:

  • Book S  (širina 59 ter 51 cm)
  • Book 51
  • Book Plus

Book S je najboljše ogrodje, ki vam ga lahko ponudi Peg Perego pri njihovih otroških vozičkih. Odlikujejo ga kolesa Soft-Ride, ki imajo lastnosti napihljivih koles, a ker ne vsebujejo zraka jih ni mogoče predreti, enostavno upravljanje brez sklanjanja in podobne rešitve. Za Premium videz pa so zasnovani detajli, kot je v eko usnje oblečena ročica za potisk in podobno. Book 51, ter Book Plus sta osnovna modela ogrodij z odličnimi rešitvami in kvaliteto, le Premium dodatki, kot jih ima model S nimata. Če ne iščete glamurja so osnovna modela več kot odlična izbira.

Ker pa lahko nadalje izbirate tudi barvo ogrodja imate ogromno možnosti, da vam bo kakšen model padel v oči že na prvi pogled.

Različna ogrodja v družini otroških vozičkov Book

Ostale novosti v kolekciji 2017

Pri ostalih modelih ni predstavljenih velikih sprememb. Spremenjene so le barve. Mogoče pa nas Peg Perego preseneti še kaj med letom.