Peg Perego SI switch

Tukaj je Peg Perego SI switch, super nov, super kompakten in reverzibilen voziček primeren tudi za novorojenčka. Presenečeni boste kako dinamičen in fleksibilen je. Čeprav pa je SI switch izredno lahek (tehta samo 8 kg) ima reverzibilen sedežni del, tako da otrok lahko med vožnjo gleda mamo ali v svet. Zaradi lahkega ALU ogrodja, minimalne širine in izjemne okretnosti je voziček idealen za mestna potepanja.

Otroški voziček SI switch je lahek in enostaven za uporabo. Voziček je opremljen s trajno lakiranim aluminijastim ogrodjem. Njegova kompaktna velikost in majhna teža je SI switch odličen tudi za hitre izlete. Stranski ročaj omogoča enostavno prenašanje zloženega vozička. Za zlaganje vozička potrebujete le eno roko in ko je voziček zložen ta prosto stoji v pokončne položaju in je tako zelo kompakten za shranjevanje v stanovanju.

Druga značilnost novega vozička Peg Perego SI switch je njegova okretnost, kolesa s podvozjem in krogličnimi ležaji zagotavljajo odlične manevrske sposobnosti v polnem polju 360°, kar pomeni, da mama potrebuje kar 30% manj napora za upravljanje vozička v primerjavi z navadnimi vozički. Ni slabo, kaj? Prednja kolesa so opremljena še z blokado vrtenja za neravne površine. Ker je voziček samo 51 cm širok ni vrat ali dvigala v katerega voziček ne bi šel.

SI Switch dobite s prevleko za noge ter dežnim pokrivalom (v ceni) in ima veliko nakupovalno košaro za vse, kar boste morda potrebovali, ko ste na poti. SI Switch je na voljo v različnih barvah. Vsi deli oblazinjenja se lahko odstranijo tako, da jih je mogoče oprati. Mehko oblazinjenje je sestavljeno iz dveh plasti mehkega, vzdržljivega Jerseya z mehkim polnilom med njima.

Otroški voziček SI Switch se lahko hitro spremeni tudi v modularni sistem. Ogrodje je zelo lahko (samo 5,9 kg) in je v kombinaciji z adapterji združljivo s avto sedežem Primo Viaggio SL in košaro Pop-Up (naprodaj posebej).

Samo eno ogrodje za vse, kar potrebujete!