Predstavljamo Vam voziček, ki vozi popolnoma samostojno. Primeren je predvsem za starše, ki se ukvarjajo s športom. Voziček SmartBe ima kar nekaj revolucionarnih rešitev, ki jih do sedaj še niste opazili pri nobenem otroškem vozičku.

Popolnoma avtonomna vožnja

SmartBe ima tri načine delovanja. Je prvi otroški voziček, ki vas lahko dobesedno spremlja ob vsakem vašem koraku. Voziček Smartbe je namreč opremljen s senzorji, ki omogočajo popolnoma samostojno vožnjo z vzdrževanjem vedno enake razdalje od staršev, ne glede na to ali starš hodi, teče ali le stoji. V tem načinu se lahko gibljete naprej, nazaj ali stojite. SmartBe bo vedno ob vas. Kar pa je še najbolje z njim lahko tudi tečete. Omogoča pa tudi klasično vožnjo vozička in sicer tako, da voziček lahko reagira na vaše potiske ročke in vam olajšuje vožnjo z vgrajenimi motorji ali pa ga je mogoče peljati kot vsak drug otroški voziček in vse delo opravite vi.

SmartBe lahko na vgrajena baterija deluje skoraj do 6 ur.

Domiselne rešitve na katere še pomislili ne bi

Vse nadzorne funkcije vozička se nahajajo na ročki za potisk vozička, istočasno pa so vsi podatki vidni tudi na mobilni napravi. Tudi vse funkcije lahko upravljate z Android ali IOS mobilnega aparata.

SmartBe je minimalistične moderne zasnove z naprednimi funkcijami za neverjetno udobje otroka in staršev. V notranjosti košare lahko SmartBe samodejno vzdržuje nastavljeno temperaturo, odpira in zapira košaro. V zadnjem delu košare ima SmartBe grelnik stekleničk za malčka ter tudi polnilnik telefonov.

Za mirnejše spanje lahko otroku predvajate glasbo in ga brez, da bi ga motili preverite ali je otrok miren ali spi. SmartBe ima namreč v strehici nameščeno kamero preko katere lahko otroka nadzorujete kar preko telefona.

Voziček ima tudi varnostno ključavnico z alarmom, če se voziček slučajno preveč oddalji od staršev. Otroški voziček je popolnoma varen tako za starše in otroka.

SmartBe bo kmalu tu

Otroški voziček SmartBe je zagotovo nekaj svežega in domiselnega in bo po zadnjih podatkih kmalu na voljo na tržišču. Tako v ZDA kot V EU. Cena za osnovni model brez samodejne vožnje bo na voljo že za okoli 400 €, voziček s popolnoma samostojno vožnjo pa si boste lahko omislili za okoli 2.500 €.

Si predstavljate, da bi imeli takšen otroški voziček, ko ste vi imeli otroka?. Jaz si in moram priznati, da bi nam prišel zelo prav, saj bi bilo kar nekaj sprehodov daljših in prijetnejših.