Otroci so naše največje bogastvo in vsakemu staršu je njihovo zdravje najpomembnejše. Ena pomembnejših prelomnic na poti odraščanja je prav gotovo vstop v šolo. Če otroci z navdušenjem izbirajo šolsko torbo in pričakujejo prvi šolski dan je za starše ta čas zagotovo precej težji. Poleg dejstva, da je za šolske potrebščine potrebno plačati kar zajeten kupček denarja je poglavitna skrb staršev kakšne šolske torbe so najboljše. Tu je najpomembnejše pravilno nošenje torbe. Teža šolske torbe neprestano narašča in nepravilna izbira lahko pusti trajne posledice na skeletu otroka, kar pa si noben starš ne želi. Zelo pomembna pa je tudi varnost otrok na poti v in iz šole, saj so otroci primorani že zelo kmalu samostojno opraviti to pot.

Novost na tržišču – Target Reflex

Za starše in otroke pa imamo dobre novice. Na tržišče prihajajo nove šolske torbe priznane blagovne znamke Target. Target je dobro uveljavljena svetovno priznana blagovna znamka, ki je prejela že kar nekaj pomembnih mednarodnih nagrad (Red dot nagrade leta 2012 za model Viper, 2013 za model Saturn in leta 2014 za model Saturn TUL).  

Šolske torbe Reflex imajo anatomsko trdo hrbtišče in dno in so primerne za prvo triado oziroma za prve tri razrede.

Ko se šolska torba prilagaja sama        

Nove šolske torbe Reflex imajo edinstven sistem, ki ga je v sodelovanju z Dr. Tofaute razvilo podjetje Target pod imenom »Flexiball«. Ta edinstven sistem šolski torbi omogoča, da se torba v vseh pogojih optimalno prilagodi otrokovemu hrbtišču. »Flexiball« je novost na področju izdelave šolskih torb in pravilno prerazporedi težo šolske torbe. Vgrajena krogla omogoča samodejno pravilno prilagoditev ledvenega dela ne glede na konstitucijo in držo otroka. Medtem, ko otrok hodi se sistem giblje z otrokom in zmanjšuje obremenitve med hojo. Tako je razporeditev teže ves čas optimalno razporejena ne glede na postavo otroka.

Tudi naramnice so zasnovane na novo in na način, da še izboljšajo položaj šolske torbe na otroku. Naramnici sta povezani s pasovi, ki zmanjšujejo vrtilni moment, saj otrok s potegom pasov na naramnicah torbo na zgornjem delu približa telesu in s tem še dodatno zmanjša obremenitve zaradi teže šolske torbe.  

Že poznana kakovost Target.

Reflex šolske torbe so ročno šivane, impregnirani poliestrski material z oznako 600D ter 10.000 mm vodnim stolpcem pa zagotavljata dolgotrajno uporabo ter nepremagljivo zaščito vsebine pred zunanjimi vplivi. Kot lahko že iz samega imena razberete so nove šolske torbe Reflex tudi odlično vidne v vseh pogojih in z vseh strani, zlasti ponoči, saj so izdatno opremljene z kvalitetnimi refleksnimi trakovi proizvajalca 3M.

Notranjost šolske torbe je s predelki razdeljena tako, da ima lahko otrok ves čas odlično urejene šolske potrebščine. Nov zapiralni sistem z magneti pa zagotavlja dolgotrajno uporabo ter odlično zapiranje kot prvi dan. Target Reflex šolske torbe brez težav postavimo s Premium kvaliteto. Ne bodo razočarale ne vas, ne otroka.

target flexiball
Kombinacija sistema "FlexiBall" ter ergonomskega ledvičnega dela omogoča samodejno prilagajanje šolske torbe vsakemu tipu postave otroka. Vgrajena krogla pa pripomore k odlični razpršitvi teže tudi med hojo.

 

Naove naramnice
Z enostavnim potegom pasov v naramnici otrok približa šolsko torbo v zgornjem delu bližje telesu, kar zmnjša moment in izboljša držo otroka.
Pravilno nošenje šolske torbe
Sistem Flexibal ter nastavljive naramnice zagotavljajo vedno pravilno nošenje šolske torbe. 
Na levi strani je primer nepravilno nameščene šolske torbe, na desni pa nameščena torba Target Reflex