Obvestila

Nevaren proizvod

S strani Tržnega inšpektorata smo bili obveščeni, da je bilo pri preizkušanju izdelka Brevi Royal My little bear ugotovljena neskladnost s standardom EN 12227:2010 – Stajice za domačo uporabo – Varnostne zahteve in preskusne metode, kar predstavlja nestabilnost stajice s tveganjem za prevrnitev, pri čemer otrok lahko utrpi hude poškodbe. Proizvajalec: BREVI s.r.l., Via Lombardia 15/17, 24060 TELGATE (Bergamo), Italy. Tip: BREVI, Royal Little Bear, tip 584/533, EAN 8011250584532

ECE R129 - novi standard za avtosedeže

Ker smo bili deležni kar nekaj vprašanj kaj pomeni novi standard glede uporabe otroških avtosedežev po novem letu 2017 in smo zasledili odlično obrazložitev na  Agenciji za varnost prometa smo se odločili, da jo v celoti objavimo in s tem razblinimo nekatere strahove staršev, ki so v veliki dilemi, katere avtosedeže bodo sploh lahko uporabljali po letu 2017.

POZOR - nevarna igrača

Pozor – Nov potencialno nevaren izdelek, kii se prodaja pod blagovno znamko Fisher Price BATH BOOK s kodo  0481988 oz. črtno kodo 8718885343892. Gre za plastično knjigo kartonskimi plastificiranimi stranicami ter PVC listi polnjenimi s peno.

Pri izdelku lahko šivi listov razpadejo, posledično lahko polnilna pena iz listov pride v usta otroka, do žvečenja ter celo požiranja pene.

Ker se izdelek predstavlja kot izdelek priznane blagovne znamke vas opozarjamo, da ste pri nakupu podobnih knjig izredno previdni in nikakor ne izberete navedene knjige. Če tako knjižico slučajno že imate vas sistem rapex sicer opozarja k previdnosti, mi pa vam predlagamo, da tako knjižico zavržete.

Izdelek prihaja iz Kitajske.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Distributer in serviser blagovne znamke Pali

Blagovna znamka Pali si zagotovo zasluži večjo prepoznavnost v Sloveniji. Pali je družinsko podjetje, ki že več kot 90 let izdeluje otroško pohištvo. Filozofija blagovne znamke Pali je znanje in tradicija v službi vašega otroka.

Smo pooblaščeni distributer, zastopnik ter serviser za blagovno znamko Pali. Če potrebujete servis, nadomestni del ali kakšno pomoč nas kontaktirajte.

Komentarjev: - ogled komentarjev
DISTRIBUTER IN SERVISER BLAGOVNE ZNAMKE CAM

Od začetka meseca Maja smo ekskluzivni distributer ter zastopnik blagovne znamke Cam v Sloveniji. Obenem nudimo tudi vse servisne storitve za vse izdelke podjetja Cam, tako za izdelke v garanciji kot tudi za izdelke izven garancijskega roka. Servisne storitve pa zagotavljamo tudi za vse izdelke Cam, ki niso bili kupljeni pri nas. Potrebujete rezervni del, popravilo? Z veseljem vam bomo pomagali.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Obveščamo vas, da smo skladno z EU sistemom za opozarjanje kupcev Rapex umaknili iz prodaje voziček Stokke TRAILZ! Obrazložitev: Pri uporabi vozička TRAILZ Norveškega proizvajalca Stokke AS lahko pride do odpovedi zgloba ročke za potiskanje na okvirju in s tem do padca otroka iz vozička in s tem nevarnost poškodb. Do sedaj je prijavljenih 7 takšnih incidentov. Priporočljiv ukrep s strani EU sistema Rapex je odpoklic, zato vam predlagamo, da takoj kontaktirate prodajalca in se dogovorite o nadaljnjih postopkih. Za odpravo te napake voziček ne potrebuje, da j..
Komentarjev: - ogled komentarjev