Menu
Košarica

Obvestila RSS Feed

01 Mar 17 Nevaren proizvod
Bimbo 0 1275
OPOZORILO S strani Tržnega inšpektorata smo bili obveščeni, da je bilo pri preizkušanju izdelka “Brevi Royal little bear” ugotovljena neskladnost s standardom EN 12227:2010 – Stajice za domačo uporabo – Varnostne zahteve in preskusne metode, kar predstavlja nestabilnost stajice s tveganjem za prevrnitev, ..
18 Oct 16 ECE R129 - novi standard za avtosedeže
Bimbo 0 874
Ker smo bili deležni kar nekaj vprašanj kaj pomeni novi standard glede uporabe otroških avtosedežev po novem letu 2017 in smo zasledili odlično obrazložitev na  Agenciji za varnost prometa smo se odločili, da jo v celoti objavimo in s tem razblinimo nekatere strahove staršev, ki so v veliki dilemi, katere ..
27 Jun 15 POZOR - nevarna igrača
Bimbo 0 347
Pozor – Nov potencialno nevaren izdelek Preko sistema rapex smo bili ponovno obveščeni o nekaterih nevarnih ter potencialno nevarnih izdelkih, ki se prodajajo v območju EU! Med drugimi posebej izstopa ponarejen izdelek, ki se prodaja pod blagovno znamko Fisher Price BATH BOOK s kodo  0481988 oz. črtno ..
21 May 15 Distributer in serviser blagovne znamke Pali
Bimbo 0 340
Blagovna znamka Pali si zagotovo zasluži večjo prepoznavnost v Sloveniji. Pali je družinsko podjetje, ki že več kot 90 let izdeluje otroško pohištvo. Filozofija blagovne znamke Pali je znanje in tradicija v službi vašega otroka. Tradicija dolga skoraj že stoletje se je iz roda v roda prenašala skozi štiri..
21 May 15 DISTRIBUTER IN SERVISER BLAGOVNE ZNAMKE CAM
Bimbo 0 268
Gledati na svet z otroškimi očmi, da bi razumeli, kaj otrok dejansko potrebuje, je slogan, ki se ga drži blagovna znamka Cam že več kot 40 let. Ta odločitev ima za posledico med drugim tudi to,  da je Cam postal ena izmed redkih blagovnih znamk v Italiji, ki več kot 95% celotnih izdelkov proizvede v celoti..
02 Feb 15 Odpoklic Stokke TRAILZ
Bimbo 0 13474
Obveščamo vas, da smo skladno z EU sistemom za opozarjanje kupcev Rapex umaknili iz prodaje voziček Stokke TRAILZ!Obrazložitev: Pri uporabi vozička TRAILZ Norveškega proizvajalca Stokke AS lahko pride do odpovedi zgloba ročke za potiskanje na okvirju in s tem do padca otroka iz vozička in s tem nevarnost ..
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)