Nova evolucija stolčkov za hranjenje je tu!

Vsem staršem, ki so se do sedaj spraševali zakaj še noben od proizvajalcev ni pomislil o nadgradnji nadvse uporabnega izdelka, ki združuje stolček za hranjenje in ležalnik za dojenčka, s funkcijo samodejnega zibanja sporočamo. Pali Pappy Rock je tu. Ima vse kar si starši želijo od takega otroškega pripomočka saj združuje:

  • Multifunkcijski stolček za hranjenje s pladnjem.
  • Ležalnik za dojenčka.
  • Samodejni gugalnik.

Pappy Rock lahko zato nadvse praktično uporabljate že od rojstva dalje ter tja nekje do starosti 36 mesecev.

V prvih mesecih vam bo zelo prav prišel samodejni gugalnik, ki bo otroka samodejno nežno zazibal v globlji spanec, nakar ga boste brez težav prestavili v otroško posteljico. Pappy Rock vam bo prihranil prenekateri trenutek, ki ga boste lahko uporabili za počitek ali druge opravke. Samodejni otroški gugalnik ima nastavljive hitrosti zibanja, otroku pa lahko predvajate tudi nežne glasbe ali zvoke iz narave. Če pa bi mu raje predvajali njegovo  najljubšo glasbo ima stolček tudi mp3 priključek.

To pa še ni vse. Gugalnik lahko upravljate kar iz vašega naslonjača, saj ga lahko nadzorujete in upravljate preko vašega telefona ali tablice. Potrebna je samo bluetooth povezava.

Ko ležalnika in gugalnika ne potrebujete več se izdelek prelevi v napreden stolček za hranjenje v Premium razredu. Mehko oblazinjenje iz Eko usnja je prijetno za otroka in enostavno za čiščenje. Dvojni pladenj je pralen v pomivalnem stroju. Za navajanje na skupne obroke pa se stolček dobro prilagaja po višini vsem jedilnim mizam. Tako boste skupaj lahko uživali pri kosilu že od prvega dne.

Otroški stolček za hranjenje Pali Pappy Rock je skladen z EU varnostnimi standardi BS EN 16232: 2013 in EN 14988-1: 2006 + A1: 2012.

Pali Pappy Rock bo zagotovo predstavljal ostro konkurenco stolčkoma Tatamia in Siesta proizvajalca Peg Perego, saj za bolj dostopno ceno ponuja bistveno več. Pali pa je prav tako svetovno priznana in zelo kvalitetna blagovna znamka, ki že 90 let postavlja nove smernice in lestvico kvalitete na visok nivo. Do sedaj pri otroškem pohištvu, glede na izdelke s katerimi pa zadnja leta vstopa še na tržišče otroške opreme. pa se bo odslej tudi tu konkurenca morala še bolj potruditi.

Več o funkcijah in prednosti pa si lahko ogledate v spodnjem videu: