Novo v naši ponudbi. 

Kvalitetni avtosedeži Migo, ki se lahko pohvalijo z inovativnim pristopom k uporabi avtosedežev v vsah skupinah. Tako lahko že na začetku uporabe avtosedeža skupine 0+ Migo Satellite dokupite IsoFix podstavek, ki ga potem lahko uporabite pri vseh avtosedežih Migo. S tem je zagotovljena izjemna stabilnost vseh avtosedežev od rojstva pa tja do starosti 12 let.

Avtosedeže Migo odlikujejo tudi kvalitetna izdelava, vsestranskost ter izredno preprosta uporaba. Avtosedeži se na podstavku IsoFix vrtijo in s tem je omogočeno bistveno lažje vstavljanje otroka v avtosedež. 

Migo Satellite

Migo Satellite skupine 0+ (od rojstva do 13 kg) odlikujeta dva položaja in ga lahko uporabljate kot avtosedež ali kot košaro. V osnovni ceni je že priložen klasičen (ni IsoFix) podstavek, zaradi katerega je avtosedež bistveno bolj stabilen na sedežu v avtu. Avtosedež je izdatno podložen in ima za prve mesece priložen tudi vložek.

Migo Saturn

Migo Saturn skupine 1 (od cca 1-4 let) je izredno varen in stabilen že brez same uporabe podstavka IsoFix. To dokazujejo tudi ocene na testih ADAC, kjer je Saturn pridobil oceno 2,4 brez IsoFix podstavka in 2,1 z IsoFix podstavkom (manj je boljše). Saturn je izredno enostaven za namestitev v avto, še posebej preko IsoFix podstavka. Ker se tudi avtosedež obrača je vstavljanje otroka izredno enostavno.

Migo Sirius

Migo Sirius skupine 2/3.(od cca 3-12 let). Odlikuje ga prostornost, udobnost in varnost. Tudi ta avtosedež lahko uporabljate z IsoFix podstavkom. Sirius ima tudi sprednje močno oblazinjeno varovalo s katerim ja varnost še višja.