Dragi starši, 

zavedamo se, da so težki časi in da si ne morete vsi privoščiti, kar si želite za vašega otroka. Da bi vam vsaj malo pomagali, da se vaše želje uresničijo smo vam omogočili možnost plačila na obroke (do 12 obrokov) brez kakršnih koli dodatnih stroškov za vse komintente naših bank, ki ponujajo možnost plačevanja na obroke s plačilnimi karticami. Tako lahko na obroke plačate blago vsi tisti, ki imate plačilne kartice bank NLB, Abanke, Delavske hranilnice ter vseh ostalih bank, ki imajo v svoji ponudbi posojilne karice kot so Nova KBM itd...

Predvidoma v mesecu avgustu pa bomo pričeji sprejemati tudi plačilne kartice Diners (vse do 24 obrokov).

Naročilo lahko v celoti opravite preko spleta in za nakup na obroke ni potreben obisk naše poslovalnice. Tako si lahko v miru ugledate našo ponudbo in izvedete naročilo kadarkoli brez čakanja v vrsti in brez posredovanja kakršnih koli dokumentov. Vse kar potrebujete je samo vaša plačilna kartica.

Tako lahko otroški komplet, ki vsebuje otroški voziček, košaro in avtosedež v vrednosti 480€ kupite na 12 enakih obrokov po 40 €.

V kolikor potrebujete pomoč ali dodatne informacije nas lahko kadarkoli kontaktirate preko spletnega obrazca ali pokličete na telefon 040 722 021.

Več o plačilu na obroke lahko preberete na strani plačilo na obroke.