Pomagajmo družinam

Slovenija je nedvomno v težkih časih in posledično se v stiski najde prenekatera slovenska družina, kjer starši ostanejo brez službe ali pa jih doletijo morebitne nepredvidene situacije. Vsak mesec dobivamo več prošenj za pomoč družinam, katerim pomagamo po svojih najboljših močeh. Mogoče družine v stiski še toliko bolj razumemo, saj imamo sami 4 otroke in smo tudi sami del težkih časov, ki se dogajajo v tej naši prelepi Sloveniji.

Deli in pomagaj

Ker nam za te družine ni vseeno smo prišli do ideje, kako bi lahko skupaj z vami pomagali tem družinam. Vsi se zavedamo, da je za prodajo v kakršnikoli trgovini potreben tudi marketing in oglaševanje, kar pa prinese določene stroške. Tu pa vstopite vi, ki vam tudi ni vseeno za trpljenje teh otrok in družin. Pomagate jim lahko popolnoma enostavno in tudi brezplačno. Vse kar potrebujete je, da objavo, ki je vezana na pomoč posamezni družini na socialnih omrežjih delite med prijatelje in za vsako deljenje bomo namenili po 2 centa tej družini. Tako bomo denar namesto oglaševalskim agencijam namenili pomoči potrebnim družinam.

V nadaljevanju bomo naš sistem tudi nadgradili in za vsak nakup, ki bo prišel preko vaše pomoči namenili del kupnine družini, ki potrebuje pomoč. Vendar je tu potreben sistemski pristop in precejšen poseg za kar žal potrebujemo nekaj časa.

Vedno bomo transparentni

V tej kategoriji bomo objavili njihove preverjene zgodbe brez navedbe imen, katera bodo znana samo nam. Pri vsaki objavi bomo tudi objavili kaj smo dosegli (z dokazili) in tudi koliko smo s skupnimi močmi družini pomagali. Več prijateljev in soljudi bo stopilo skupaj, več bomo lahko družini pomagali.

Prepričani smo, da nam bo skupaj z vami uspelo prinesti kakšen nasmešek na otroška lica in obrisati kakšno solzo obupa z lic staršev. Pomagajmo jim!  

Zadnje ažuriranje: 28.11.2015

Pomagajmo družini v stiski
V teh za nekatere lepih predprazničnih časih smo dobili prošnjo za pomoč mlade tričlanske družine, ki se teh Decembrskih dneh prav nič ne veseli vsakega novega dne, saj jim je sreča obrnila hrbet in jim vsak nov dan prinese večje skrbi. Njihova prošnja je spodaj. V teh lepih časih stopimo skupaj in jim pomagajmo, da jim v prazničnih dneh pričaramo kakšno zvezdico v očeh, še posebej pri njihovi hčerki. Darujete jim lahko tako, da najdete naš reklamni oglas na naših socialnih omrežjih (Facebook in Google+) in ga delite med svoje prijatelje. Namesto..
Komentarjev: - ogled komentarjev