Roman

Nova akcija Target

Skupaj s proizvajalcem vam znova omogočamo nakup šolskih kompletov iz stare kolekcije po neverjetni ceni 29,90 €. V kompletu dobite kvalitetno šolsko torbo na kolesih, polno peresnico ter vrečko Target.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Super akcija šolskih torb Target

V akcijskih cenah šolskih torb in dodatkov Target lahko kupite set, ki vsebuje najbolj prodajano šolsko torbo Target Superlight ERGO, polno peresnico ter vrečko za copate že od 44,90 € dalje. Set s torbo na kolesih pa že za neverjetnih 29,90 €.

Akcija velja samo do 15.6.2017 oziroma do razprodaje zalog!

Komentarjev: - ogled komentarjev
Novi vozički Quinny Zapp

Quinny bo v kratkem precej prenovil svojo ponudbo športnih otroških vozičkov v družini, ki slišijo na ime Zapp. Pred kratkim je predstavil 3 nove modele in sicer Zapp Xpress, Zapp Flex in Zapp Flex plus.

Pri snovanju in oblikovanju vseh treh vozičkov je Quinny ostal zvest linijam na tržišču že zelo uveljavljenega Zappa Xtra. Vsi vozički se zlagajo na kompakten način in so zloženi zelo majhnih dimenzij. Linije novih vozičkov pa so drznejše in ostrejše in komaj čakamo na omejene serije teh vozičkov, ki bodo zagotovo prava paša za oči.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Otroški avto na akumulator

Prihajajo lepši toplejši dnevi, ki kar kličejo po tem, da se več zadržujemo zunaj. Če želite vašega otroka motivirati k temu, da se več zadržuje zunaj imamo idejo za vas. To vam zagotovo uspe z električnim avtomobilom ali pa takim na pedala. Če je še do nedavnega veljalo, da je električni avto prvenstveno namenjen fantom je sedaj vse bolj jasno, da se svet spreminja tudi tu. Deklice so nad električnimi avtomobili ravno tako navdušene kot fantje.

Nevaren proizvod

S strani Tržnega inšpektorata smo bili obveščeni, da je bilo pri preizkušanju izdelka Brevi Royal My little bear ugotovljena neskladnost s standardom EN 12227:2010 – Stajice za domačo uporabo – Varnostne zahteve in preskusne metode, kar predstavlja nestabilnost stajice s tveganjem za prevrnitev, pri čemer otrok lahko utrpi hude poškodbe. Proizvajalec: BREVI s.r.l., Via Lombardia 15/17, 24060 TELGATE (Bergamo), Italy. Tip: BREVI, Royal Little Bear, tip 584/533, EAN 8011250584532

Playmobil

Igrače Playmobil so odlična izbira za vašega otroka saj jim dolgoletna tradicija in strokovno osebje zadolženo za razvoj zagotavljajo varno igro z nešteto možnostmi domišljijskega razvoja in uporabe. Seti Playmobil med drugim tudi izboljšujejo motorične in tehnične sposobnosti otrok.

Ker so kocke uporabne v daljšem starostnem obdobju otrok tudi ne bodo tako hitro, kot večina igrač, romale v smeti.

Komentarjev: - ogled komentarjev
ECE R129 - novi standard za avtosedeže

Ker smo bili deležni kar nekaj vprašanj kaj pomeni novi standard glede uporabe otroških avtosedežev po novem letu 2017 in smo zasledili odlično obrazložitev na  Agenciji za varnost prometa smo se odločili, da jo v celoti objavimo in s tem razblinimo nekatere strahove staršev, ki so v veliki dilemi, katere avtosedeže bodo sploh lahko uporabljali po letu 2017.

GB Pockit postavil rekord

Športni voziček GB Pockit se je zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot voziček, ki zavzame najmanj prostora ko je zložen. Z dimenzijami 35*30*18 cm pa bo precej težko dobil konkurenta, saj drugi najmanjši voziček BabyZen YoYo zavzame »kar« 52*44*18 cm.

Komentarjev: - ogled komentarjev
15 nasvetov za mlade mamice

V prvih dnevih, tednih se dnevi spremenijo v dan, noči v dan in na koncu že težko ločite dan od noči. Dozdeva se vam, da se čas nikamor ne premakne. Vedite, da so dnevi dolgi, a leta bežijo kot nora mimo nas. Zelo kmalu se boste ozirali nazaj in se spraševale. Le kako je čas tako hitro minil.

Za te prve dneve po rojstvu smo vam pripravili izbor TOP nasvetov mamic, s katerimi vam bodo ti težki trenutki minili hitreje.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Nove šolske torbe Target Reflex

Nove šolske torbe Reflex imajo edinstven sistem z imenom »Flexiball«. Ta edinstven sistem šolski torbi omogoča, da se torba v vseh pogojih optimalno prilagodi otrokovemu hrbtišču. »Flexiball« je novost na področju izdelave šolskih torb in pravilno prerazporedi težo šolske torbe. Vgrajena krogla omogoča samodejno pravilno prilagoditev ledvenega dela ne glede na konstitucijo in držo otroka. Medtem, ko otrok hodi se sistem giblje z otrokom in zmanjšuje obremenitve med hojo. Tako je razporeditev teže ves čas optimalno razporejena ne glede na postavo otroka.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Top stolčki za hranjenje 2016

Pogovorili smo se s starši, kaj potrebujejo in s kakšnimi stolčki za hranjenje so bili najbolj zadovoljni po nakupu in na podlagi njihovih mnenj smo sestavili seznam najboljših stolčkov za hranjenje za leto 2016!

Komentarjev: - ogled komentarjev
Prihodnost bo kmalu tu – predstavljamo vam SmartBe

SmartBe je minimalistične moderne zasnove z naprednimi funkcijami za neverjetno udobje otroka in staršev. Lahko vozi samostojno, v notranjosti košare SmartBe samodejno vzdržuje nastavljeno temperaturo, ima grelnik stekleničk za malčka ter tudi polnilnik telefonov. Vse to in še več je SmartBe, ki bo najbrž kmalu tu.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Kako pozimi obleči dojenčka

Svež zrak je pomemben za vašega otroka tudi, če je vreme hladno. Če je vaš otrok rojen na rok in je star vsaj 3 tedne in tehta najmanj 5 kg lahko 15-30 minutni sprehod na svežem zraku dela čudeže, a ne pozabite na topla zimska oblačila, kapo in obutev. Z našimi nasveti boste ohraniti vašega dojenčka toplega in mu bo obenem udobn!

Komentarjev: - ogled komentarjev
Prvi sprehod z otrokom

Kdaj je najbolj primeren čas za prvi sprehod z otrokom v vozičku? V nadaljevanju lahko preberete nekaj mnenj in napotkov, ki so jih z nami delili pediatri. Prvi izhod iz hiše z našim novorojenčkom oz. prvi sprehod z vozičkom je pomemben dogodek za mamo in tudi za novorojenčka, saj je to neke vrste uradni debi otroka v okolju, ki ga bo obdajalo v začetku, če ne že skozi celo življenje.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Maša in medved, fenomen med risankami

Zakaj je risanka Maša in medved tako uspešna. Otroci se z lahkoto poistovetijo z Mašo in jih risanka enostavno potegne v dogajanje. Otroci so sposobni več ur pozorno spremljati risanko brez, da bi se je naveličali. Risanka ne vsebuje nikakršnih motečih elementov, kot so nasilje ali nespodobno izražanje, nasprotno otroka na mamljiv način predstavijo človeške vrednote in jih uči spoštljivega odnosa ter strpnosti. Zaradi tega tudi starši nimamo nič proti, če jo naši otroci gledajo malce več.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Novost 2016 - živahen Peg Perego Book Cross

Book Cross po videzu ne kaže kakšne povezave z ostalimi vozički v družini book, saj gre za nov 3-kolesnik, ki je namenjen vsestranski uporabi, tako v mestnem vrvežu kot na podeželskih poteh in se ne zlaga na dežnik. Je sicer manjši on najbolj znanega 3-kolesnika blagovne znamke Peg Perego GT3, a še vedno dovolj velik in robusten za manj utrjene makadamske poti.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Otroški voziček, ki vozi sam
Skoraj ne mine dan, da ne bi bili presenečeni nad kakšno novostjo, ki si jo zamislijo inovatorji in inženirji. Ta teden pa so nas prijetno presenetili inženirji podjetja Volkswagen, ki so inovativno združili tehnologijo iz avtomobilskega sveta z otroškim vozičkom. Z uporabo tehnologije za aktivni tempomat so uspeli izdelati otroški voziček, ki zavira in pelje sam na točno določeni razdalji, obenem pa se izredno elegantno in uspešno umika oviram. Prevelika ovira mu ni niti gugalnica v gibanju. Oglejte si video s predstavitvijo tega norega otroškega vozička!..
Komentarjev: - ogled komentarjev
Stop komarjem

Vam piki nadležnih komarjev povzročajo skrbi in preglavice. Udarite nazaj! Doma lahko v manj kot 5 minutah iz materialov, ki jih imate skoraj zagotovo že tako v kuhinji izdelate past za komarje, ki vas bo učinkovito varovala pred komarji skoraj 14 dni. Poleg tega je past popolnoma naravna in neškodljiva tudi za najmanjše otroke.

V blogu pa najdete tudi nekaj nasvetov kako se obraniti komarjev z aromoterapijami.

Komentarjev: - ogled komentarjev