Neverjetno lahek voziček

Pali TRE.9 - samo 3,9 kg

Priznano Italijansko podjetje Pali nas je prijetno presenetilo s predstavitvijo vozička, ki kljub veliko funkcijam tehta samo 3,9 kg. Gre za voziček Pali TRE.9, kjer že s svojim imenom ponosno nosi svojo težo.

Voziček je kot nalašč za mestna potepanja, saj je okreten in vodljiv z eno roko. Njegova velika prednost pred konkurenco je tudi to, da je TRE.9 kljub lahkosti primeren za uporabo že od rojstva dalje. Tako je lahko za tiste, ki ne potrebujejo celotnega kompleta in poleg tega živijo v višjih nadstropjih brez dvigal prava odrešitev in edini voziček, ki ga bodo sploh potrebovali.

Pali je z inovativnim pristopom, izjemno lahkimi materiali in funkcionalno zasnovo brez kompromisov zasnoval voziček, ki ima vse funkcije "velikih" vozičkov, kot so nosilnost 15 kg, nakupovalna košara z nosilnostjo 3 kg, enostavno nastavljanje naklona, in še in še.

Avtor : Roman

Povezani članki

Chicco ELETTA Confort 2015

V novi kolkeciji 2015 je Chicco svoj najbolj prodajan model avtosedeža Eletta nadgradil z še več udobja in več varnosti. Avtosedežu je priložen 3D notranji vložek, kateri otroku nudi ravno podporo za hrbtenico v prvih mesecih življenja. Oblazinjenje je tudi mehkejše v primerjavi s predhodnikom. Avtosedež je na voljo v 4 barvah. 

Peg Perego SI switch

Tukaj je Peg Perego SI switch, super nov, super kompakten in reverzibilen voziček primeren tudi za novorojenčka. Presenečeni boste kako dinamičen in fleksibilen je. Čeprav pa je SI switch izredno lahek (tehta samo 8 kg) ima reverzibilen sedežni del, tako da otrok lahko med vožnjo gleda mamo ali v svet. Zaradi lahkega ALU ogrodja, minimalne širine in izjemne okretnosti je voziček idealen za mestna potepanja.

Novi vozički Quinny Zapp

Quinny bo v kratkem precej prenovil svojo ponudbo športnih otroških vozičkov v družini, ki slišijo na ime Zapp. Pred kratkim je predstavil 3 nove modele in sicer Zapp Xpress, Zapp Flex in Zapp Flex plus.

Pri snovanju in oblikovanju vseh treh vozičkov je Quinny ostal zvest linijam na tržišču že zelo uveljavljenega Zappa Xtra. Vsi vozički se zlagajo na kompakten način in so zloženi zelo majhnih dimenzij. Linije novih vozičkov pa so drznejše in ostrejše in komaj čakamo na omejene serije teh vozičkov, ki bodo zagotovo prava paša za oči.

komentarjev - ogled komentarjev