Kategorije
Brainbox Naučimo se angleško

Brainbox Naučimo se angleško

ProizvajalecBrainbox
Šifra: 5025822985521
Na zalogi (kos) : 1040
  • 15,81 €

    16,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Brainbox Naučimo se angleško

Naučite se angleškega besedišča, povezanega z različnimi vsakdanjimi situacijami, od rojstnodnevnih zabav do morskih počitnic do pouka v šoli. Dvojezični napisi in vprašanja na dveh ravneh naredijo to odlično igro za začetnike in bolj izkušene angleško govoreče.

Pozor! Igrača je v hrvaščini.


NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 letIgrača
Igrača namenjena Deklici | Fantu | Najmlajšim
Zvrst igrače Didaktična igrača
Dodaten izbor Družabne igre
Motiv iz Življenja
Starost 3+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen