Kategorije
Brevi TABLET Tiffany 658 - prenosna previjalna miza

Brevi TABLET Tiffany 658 - prenosna previjalna miza

ProizvajalecBrevi
Šifra: BI-006-658
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 39,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: previjalna blazina s trdim dnom, brevi, tablet brevi

Brevi TABLET Tiffany 658 - prenosna previjalna miza

Trdo dno!

Previjalna miza je popolnoma varna za uporaboi, homologirana skladno z EU normativi EN 12221.Primerna je za uporabo od rojstva dalje in do 15 kg otrokove teže. Pri redni uporabi vam bodo zagotovo prav prišla tudi odlagalna mesta ob stranici. Za uporabo na mizi ali trdih površinah je previjalna blazina s trdim dnom opremljena s protidrsnimi nogami.
 

Previjalna mizica
Uporaba Na posteljici
Tip Iz umetnih mas
Kolekcija 2020
Starost 0+ mesecev
Primerna za težo do 15 kg
Odlagalna mesta Da
Previjalna blazina Da
Homologirana z EN 12221
Dimenzije v cm (š*d*v) 54 x 76,5 x 11,2 cm
Teža v kg 2 kg
Splošni podatki
Barva Modra

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen