Kategorije
Britax Römer Avtosedež Kidfix II R - Storm Grey

Britax Römer Avtosedež Kidfix II R - Storm Grey

ProizvajalecBritax Römer
Šifra: 4000984165920
Na zalogi (kos) : 38
 • 176,69 €

  189,99 €   (- 7%)
ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

 1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

 2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

 1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

 2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Britax Römer Avtosedež Kidfix II R - Storm Grey

KIDFIX2 R je prefinjen 2v1 otroški sedež iz nagrajenega KIDFIX, ki ni le prilagodljiv za male in tiste malo večje potnike, stare od 3 do pol do 12 let. Naslonjalo V z raste skupaj z vašim otrokom in zagotavlja dovolj prostora, ob tem pa nudi tudi visoko stopnjo varnosti. Stalno udobje – KIDFIX2 R z otrokom raste od približno od 3 do 12. leta. Zahvaljujoč V naslonjalu, ta sedež ponuja dodelan udoben položaj za majhnega otroka, hkrati pa mu nudi tudi veliko prostora v predelu ramen, v obdobju, kadar otrok odraste. Samodejno se nastavi, ko regulirate višino naslona za glavo za glavo . Poleg tega lahko odstranite naslonjalo, ko vaš otrok preseže 135 cm. Poleg tega lahko odstranite naslonjalo , ko vaš otrok preseže 135 cm.
Trajna varnost na katerem koli potovanju: Visok naslon sedeža KIDFIX2 R ima obdelavo strni z mehko oblogo, ki zagotavlja maksimalno zaščito vašega otroka v primeru bočnega trka. Poleg tega SecureGuard zagotavlja optimalen položaj trebušnega pasuna medenici, da se zmanjša tveganje poškodb otroka v trebušnem predelu. Na voljo je tudi zaponka za pas, ki zagotavlja pravilen položaj vzdolž diagonale pasu nad otrokovim ramenom, ko se sedež uporablja brez naslonjala. To vam bo omogočilo, da pomirite krmiljenje.

Vsi otroški sedeži KIDFIX so dodelano zasnovani ter razviti in izdelani v Nemčiji. Na avtosedežih so izvedena številna testiranja iz crash testov, z namenom, da se zagotovi najvišja kakovost. Poleg notranjih testov so tudi sedeži KIDFIX temeljito preizkušeni v EuroNCAP. To pomeni, da se redno testirajo na najnovejših modelih avtomobilov z najsodobnejšimi varnostnimi tehnologijami, z naslonjalom ali brez njega, vedno z najboljšimi rezultati.

 • Nastavljivo naslonjalo
 • SecureGuard
 • Zaščitna blazinica
 • Naslonjalo v obliki črke V je lahko nastavljivo
 • Ergonomski vzglavnik je lahko nastavljiv
 • Usmerjeno v smeri vožnje 15 - 36 kg
 • Odstranljiv pas s pritrditvenim sistemom Isofix za večjo stabilnost obeh sedežev (tudi jahača),
 • SecureGuard za optimalno varnost v primeru čelnega trka
 • Prilagodljiva opora za hrbet
 • Hrbtišče možno odstraniti in sedež spremeniti v jahača (od 135 cm višine dalje)
 • Zaponka za pravilni potek koračnega in ramenskih pasov
 • Teža izdelka je 7 kg.

Avtosedež
Tip namestitve IsoFix
Skupina 2/3
Primeren za težo 15-36 kg
Za okvirno starost 3-12 let
Homologiran i-Size (R129)
SIP (side impact system) Da
Tip pasov 5 točkovni
Dovoljena namestitev Na zadnje sedeže
Oblazinjenje Iz koži prijaznih materialov.
Nastavitev naklona Da
Nastavitev vzglavnika Da, po višini
Smer namestitve V smeri vožnje
Splošni podatki
Teža v kg 7 kg
Barva Siva

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen