Kategorije
Classic World Večnamenska igrača - džungla

Classic World Večnamenska igrača - džungla

ProizvajalecClassic World
Šifra: 6927049050510
Na zalogi (kos) : 151
  • 37,19 €

    39,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Classic World Večnamenska igrača - džungla

Classic World je postavil najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen.

Večnamenska igrača s prikupnimi živalicami v živih barvah. Pomagajo pri razvoju posluha in kreativnega razmišljanja.

Za starosti od 18 mesecev dalje.Igrača
Igrača namenjena Deklici | Fantu
Zvrst igrače Didaktična igrača
Dodaten izbor Glasbena igrača
Zvoki Da
Starost 18+ mesecev

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen