Čistilec zraka in ionizator CLIMARELAX 2.0 Brevi

Blagovna znamka: Brevi Brevi
Koda: XQV4x1Qd5AW
Dobava:
8-15 delovnih dni
tip
Predviden dobavni rok za artikel je cca 8-15 delovnih dni
Vaša cena:  84,90 € brez DDV: 69,59 €
Opis

Brevi CLIMARELAX 2.0

ClimaRelax 2.0 Brevi ultrazvočni ionizator / vlažilnik vzdržuje pravilno vlažnost ter izboljšuje zrak  v okolju v katerem živi otrok.
Zahvaljujoč visoko ferkvenčnemu oscilatorju razbije vodo v majhne parne delce velikosti nekje 1-5 µm. Ventilator jih nato razprši po prostoru in tako prilagaja vlažnost v prostoru glede na nastavljeno vrednost.
ClimaRelax 2.0 konstantno proizvaja dolgotrajen pretok fine pare, ki ostane v zraka daljši čas. 3,5 l rezervoar zagotavlja nemoteno delovanje celo noč, kar je tudi najbolj priporočljiv čas delovanja.
ClimaRelax 2.0 pa ne vzdržuje samo vlago na nastavljenem nivoju temveč tudi napolni zrak z negativnimi ioni. Ionizacija poteka z najnovejšo japonsko tehnologijo.
Zrak, ki ga dihamo je napolnjen z električno energijo in sicer s pozitivnimi (+) in negativnimi (-) ioni. Naše udobje je odvisno od razmerja med njimi.
Klimatske naprave, cigaretni dim in nezadostno prezračevanje povzročajo povečanje pozitivnih ionov v zraku in s tem nepravilno razmerje med pozitivnimi in negativnimi ioni. Za povrnitev pravilnega razmerja je poskrbi ClimaRelax 2.0, ki zrak obogati z negativnimi ioni.
ClimaRelax 2.0 tako skrbi za uravnovešen zrak v okolju, kjer biva otrok in mu s tem omogoča pravilen razvoj, dobro počutje in zdravje.
Tiho delovanje pri uparjanju vode zaradi ultrazvočnega delovanja.
Čisti zrak zaradi antibakterijskega srebrnega ion ionizatorja.
Trdo vodo omehča z okroglim keramičnim filtrom. Filter vsebuje delčke srebra in zagotavlja čistost vode in odstrani večino bakterij.
Nastavljiv ročno ali preko daljinskega upravljalnika (do 3 m).
Digitalni zaslon s prikazom temperature in vlažnosti.
Uravnavanje vlažnosti - ko je nastavljena vlažnost dosežena se aparat prestavi v stanje pripravljenosti. Nato lahko vlažnost samodejno vzdržuje.
Nastavitev časa delovanja med 2 in 10 urami.
3,5 l rezervoar.
Napajanje 220-240V, 50 Hz.
Moč 38 W.

Lastnosti
Zdravje in nega
Zvrst pripomočka Čistilec zraka & Ionizator
Kapaciteta rezervoarja 3,5 l
Način delovanja Ultrazvočni frekvenčni oscilator
Ionizator Da
Daljinski upravljalnik Da
Nastavitev vlažnosti Da
Časovnik Da
LCD zaslon Da
Samodejni izklop Da