Kategorije
Cvetličarna - Sylvanian Families

Cvetličarna - Sylvanian Families

ProizvajalecSylvanian families
Šifra: BI-5360
Na zalogi (kos) : 1
  • 39,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: Sylvanian families, igrače

Cvetličarna - Sylvanian Families

V cvetličarni Sylvanian Families vedno čudovito diši. Tukaj lahko občudujete in kupite vse najlepše rože v mestu. Cvetličarno lahko postavite kjerkoli na bazo, da imate več prostora v trgovini ali pred njo. Na majhnih omarah so šopki lepo urejeni in dani v prodajo. Šopke lahko darilo vstavite v vaze ali v lepo embalažo. Tukaj lahko dobite ne samo šopke, ampak tudi darilne čokolade z lepo cvetno vsebino. Več kot 50-delna cvetličarna Sylvanian Families vsebuje cvetličarno, prodajni pult, 2 polici in številne šopke, lonce in škatle. Cvetličarna se lahko kombinira z drugimi zgradbami. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen