Dodatki

Ko ste na daljši poti je super, če ste opremljeni z drobnarijami ki poenostavijo vsako pot. Poleti otroku olajšajte pot s poletno prevleko za avtosedež, ki preprečuje potenje. Da bo pot mirnejša poskrbi IsoFix podstavek, za ustrezno temperaturo mleka ali hrane pa skrbi grelnik stekleničk, ki ohranja ravno pravšnjo temperaturo. Ko pa otrok zaspi mu nadenite oporo za vrat in spal bo lepše in dlje.

Za iskanje ostalih dodatkov pa uporabite filtre na levi strani. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Zaščita za avtomobilski sedež Chicco Za zaščito avtomobilskih sedežev lahko uporabite zaščito Chicco, ki jo nadomestite pod avtosedež. Dodatna oprema je opremljena tudi s praktičnimi žepi za shranjevanje majhnih predmetov, ki so v avtomobilu priročni pri potovanjih. ..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Podstavek isofix Venicci ISOFIX je mednarodni standard za pritrdilne točke za otroške varnostne sedeže v osebnih avtomobilih. Izdelek je izdelan v skladu s posebnimi standardi kakovosti in ustreza najvišjim varnostnim standardom, določenim v uredbi ECE R 44/04 za otroške varnostne sedeže. ..
  Brez DDV: 98,28 € 119,90 € 129,90 €
 • Bubblebum Sneck potovalna blazina
  Bubblebum Junkie Organizator Blazina Sneck je kot mehak in udoben objem za najbolj super malčke na poti! Potovalna blazina s polnilom iz mikro zrnc in prevleko iz prijetnega materiala nudi oporo malčkovi glavi in vratu ter tako omogoča popolnoma udoben spanec. Blazina Sneck je idealna za potov..
  Brez DDV: 16,31 € 19,90 €
 • Bubblebum Junkie Organizator
  Bubblebum Junkie Organizator Junkie Organizator je organizator za avto in igralni center “Junkie” je čudežna škatla, ki bo za vedno spremenila red v vašem avtomobilu: organizirano bo shranila vso navlako in hkrati zabavala vaše otroke. V poseben nosilec vpnemo tablični računalnik, do katerega ..
  Brez DDV: 40,90 € 49,90 €
 • Podstavek Be Safe Izi Go Modular I-Size
  Podstavek Be Safe Izi Go Modular I-Size Podstavek Izi Go lahko dokupite kot dodatek k avtosedežu Izi Go Modular. Namestitev avtosedeža v avtomobil je enostavna. Podstavek tako zmanjša tveganje za nepravilno namestitev in poveča varnost v primeru bočnega trka. Barvni idikatorji prikazuje..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 €
 • Podstavek isofix za avtosedež Jane - Be Cool KOOS Primeren za uporabo avtosedeža Jane Koos Skladen z EU normativi R44/04 DImenzije 62 x 63 -85 x 44 cm, Teža 6,5 kg ..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 € 174,90 €
 • Poletna prevleka za avtosedež Jane Gravity Letna prevleka za avtosedež Jane Montecarlo, ki absorbira potenje in ga hkrati preprečuje. Pralno v pralnem stroju. ..
  Brez DDV: 29,84 € 36,40 € 41,90 €
 • Poletna prevleka za avtosedež Jane Quartz Letna prevleka za avtosedež Jane Montecarlo, ki absorbira potenje in ga hkrati preprečuje. Pralno v pralnem stroju. ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 € 45,90 €
 • Poletna prevleka za avtosedež Jane Montecarlo Letna prevleka za avtosedež Jane Montecarlo, ki absorbira potenje in ga hkrati preprečuje. Pralno v pralnem stroju. ..
  Brez DDV: 29,84 € 36,40 € 41,90 €
 • Poletna prevleka za avtosedež Jane Grand Letna prevleka za avtosedež Jane Grand, ki absorbira potenje in ga hkrati preprečuje. Pralno v pralnem stroju. ..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 € 51,90 €
 • Podstavek isofix Jane za avtosedež Matrix Light 2
  Podstavek isofix  Jane za avtosedež Matrix Light 2 Jane je s podstavkom isofix za avtosedež Jane Matrix 2 naredil korak naprej kar se tiče udobja in varnosti. Za večjo stabilnost poskrbi tudi nevrteča stabilizacijska noga Ena glavnih značilnosti podstavka Isofix je, da omogoča namestitev ..
  Brez DDV: 192,54 € 234,90 €
 • Podstavek I-Size NUNA PIPAFIX
  ​​Podstavek I-Size NUNA PIPAFIX Podstavek I-size omogoča hitro in varno montažo avtosedeža Nuna PIPA skladno z varnostnimi predpisi I-Size. S pomočjo tehnologije True Lock preko katerih delujejo isofix nastavki in indikatorji nastavitve je montaža hitra in varna. Podporna palica avtosedeža I-Si..
  Brez DDV: 143,36 € 174,90 €
 • Podstavek isofix Baby Jogger za avtosedež City GO
  Podstavek isofix Baby Jogger za avtosedež City GO   ..
  Brez DDV: 135,16 € 164,90 €
 • Podstavek isofix Hauck za avtosedež Comfort Fix
  Podstavek isofix Hauck za avtosedež Comfort Fix Nadomestite originalni klasični podstavek avtosedeža Comfort Fix s tem IsoFix podstavkom in še povečajte varnost vašega otroka pri vožnji v avtomobilu. Značilnosti: Indikator pravilne namestitve. Odobren skladno s standardom ECE 44/0..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Podstavek za avtosedež AREA ZERO+ Cam col V10
  Cam podstavek za avtosedež AREA ZERO+ col V10 Podstavek AREA Base je predvidena za montažo avtosedeža AREA ZERO+ za otroke od 0 do 13 kg. Opremljen je z enostavnim in varnim sistemom za namestitev in odstranitev avtosedeža. Made in Italy Kompatibilen z avtosedeži pri modularnih vozičkih Cort..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Auto Fix Fast Basis Chicco - IsoFix podstavek za avtosedež
  IsoFix podstavek za avtosedež Auto-Fix Chicco Chicco Auto Fix Fast Basis Isofix Nadomestite originalni klasični podstavek avtosedeža Auto-Fix s tem IsoFix podstavkom in še povečajte varnost vašega otroka pri vožnji v avtomobilu. Značilnosti: Indikator pravilne namestitve. Odobren sk..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Peg Perego otrokom ponuja samo najboljše. Tako je tudi ta zimska vreča izdelana iz najboljših materialov, ki so okolju in živalim prijazni. Zimska vreča Peg Perego Igloo za Primo Viaggio SL       Izdelana je iz iz vrhunskega materiala Thermore Ecodown® – polnila. ..
  Brez DDV: 46,00 € 56,12 € 68,00 €
 • Nosilec stekleničke za avtosedež je primeren za avtosedeže: Viaggio 1 Duofix K Viaggio 1 Duofix Top Tether Viaggio 0+1 Switchable ..
  Brez DDV: 10,00 € 12,20 € 14,00 €